- Adım
- Tahir
- Cihazım
- Redmi 10 2022
- Konular
- 1
1 hafta önce güncelledim ve batarya süresi gayet iyi oldu telefon daha akıcı çalışıyor gayet memnunum.Önemli birde uygulama kasası son sürüm çok fazla şarj yemeye başladı güncellemesini kaldırıp eski sürüme döndüm gayet iyi oldu tavsiye ederim.Miui 14 bugün geldi sizce güncellemelimiyim
Sağol güncelledim şimdi ama güvenlik uygulamasında uygulamaların pil kullanım oranları gitti security güncellemeye çalışınca artık cihazınız bu uygulama ile uyumlu değil yazıyor ve ayrıca google haritalarda pusula yön göstermiyor chrome uygulamasına basınca 3-4 saniye sonra açılıyor sendede aynı sorunlar var mı yoksa bu hatalar bendemi var cevap verirsen sevinirim.1 hafta önce güncelledim ve batarya süresi gayet iyi oldu telefon daha akıcı çalışıyor gayet memnunum.Önemli birde uygulama kasası son sürüm çok fazla şarj yemeye başladı güncellemesini kaldırıp eski sürüme döndüm gayet iyi oldu tavsiye ederim.
Sadece Chrome biraz geç açılıyor diğer sorunlar bende yok uygulama pil oranları var sıfırlayıp denememde fayda var benceSağol güncelledim şimdi ama güvenlik uygulamasında uygulamaların pil kullanım oranları gitti security güncellemeye çalışınca artık cihazınız bu uygulama ile uyumlu değil yazıyor ve ayrıca google haritalarda pusula yön göstermiyor chrome uygulamasına basınca 3-4 saniye sonra açılıyor sendede aynı sorunlar var mı yoksa bu hatalar bendemi var cevap verirsen sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilen biri varsa yanıt verirse sevinirim.