Yardım Redme note 7 bluetooth ile bağlandığı kulaklıktan ses gelmiyor

renklice

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Metin Öztürk
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 10.3.4 Stable 10.3.4.0 (PFGEUXM)
Telefon Modeli
M1901F7G
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Redmi Note 7 telefonumu kablosuz olarak blutooth aracılığı ile kulaklığa bağladım. Her şey çok güzel. Koşu bandında spor için yürüyüş yaparken müzikde dinliyordum.

Ancak, kulaklık büyük idi. Daha küçük kulaklık aldım. Bluetoot ile bağlanmaya çalıştım. Cep telefonu, kulaklığı ismi ile görüyor. Bağlanınca dong sesini duyuyorsun, mavi ışık yanıp sönüyor görüyorsun. Eşleştirme işini yaptığın için her şey normal görünüyor.

Ama cep telefonunda müzik çaldığın zaman kulaklığa ses gelmiyor.

Yâni aynı cep telefonu yeni aldığım daha küçük kulaklığa bluetoot üzerinden ses gönderemiyor.

Çok ilginç.

efekenan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
efe
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
1
Redmi Note 7 telefonumu kablosuz olarak blutooth aracılığı ile kulaklığa bağladım. Her şey çok güzel. Koşu bandında spor için yürüyüş yaparken müzikde dinliyordum.

Ancak, kulaklık büyük idi. Daha küçük kulaklık aldım. Bluetoot ile bağlanmaya çalıştım. Cep telefonu, kulaklığı ismi ile görüyor. Bağlanınca dong sesini duyuyorsun, mavi ışık yanıp sönüyor görüyorsun. Eşleştirme işini yaptığın için her şey normal görünüyor.

Ama cep telefonunda müzik çaldığın zaman kulaklığa ses gelmiyor.

Yâni aynı cep telefonu yeni aldığım daha küçük kulaklığa bluetoot üzerinden ses gönderemiyor.

Çok ilginç.
Sanırım aynı hastalığa ben de tutuldum. Bir tek ben de var sanıyordum. Aşağıdaki sorunla aynı değil mi seninki de?
Yardım - Mi 6 Bluetooth ses alışverişi yapmıyor

Oyla:

Omerrr34

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi not7
Konular