Yardım Red mi5 plus problemi

metehankose

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
metehan
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Beta v9.6.0.0
Telefon Modeli
xiaomi redmi 5 plus
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
bugün telefonumun sarjı 4ken sarja taktım sonra 5 dakika sonra gördüm ki sıcaklık uyarısı veriyor ve kapanacak falan yazıyordu sarjıda 4de kalmıştı sarj cihazınıda görmüyordu sonra çıkarttım taktım tekrar öyle kaldı sarj aletini bir sonra ki çıkartışımda ise direkt telefon kapandı ana ekran açıldı sarj olduğunu ve sarjının %46 olduğunu gösterdi telefonu açtım %46 olduğunu görünce sonra sarjdan çektim denemek için tekrar direkt kapandı telefon tekrar açıldı sarjı %30 falandı sonrasında sarj aletimi her taktığımda kapanmaya devam etti ancak adaptörle değilde pcden sarj etmeye çalıştığımda telefon açılıyor ve gayet normal olarak sarj oluyordu %10-15e kadar geldi öyle sonrasında tekrar 3 farklı adaptörle ve sarj aletiyledenedim sonuç hep aynı tel anında kapanıyor şu an pcde sarjda ve ışığı yanıp sönüyor sadece power tuşuna basınca bir etki etmiyor bu problem nasıl çözülür yardım edebilecek birileri var mı

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
bugün telefonumun sarjı 4ken sarja taktım sonra 5 dakika sonra gördüm ki sıcaklık uyarısı veriyor ve kapanacak falan yazıyordu sarjıda 4de kalmıştı sarj cihazınıda görmüyordu sonra çıkarttım taktım tekrar öyle kaldı sarj aletini bir sonra ki çıkartışımda ise direkt telefon kapandı ana ekran açıldı sarj olduğunu ve sarjının %46 olduğunu gösterdi telefonu açtım %46 olduğunu görünce sonra sarjdan çektim denemek için tekrar direkt kapandı telefon tekrar açıldı sarjı %30 falandı sonrasında sarj aletimi her taktığımda kapanmaya devam etti ancak adaptörle değilde pcden sarj etmeye çalıştığımda telefon açılıyor ve gayet normal olarak sarj oluyordu %10-15e kadar geldi öyle sonrasında tekrar 3 farklı adaptörle ve sarj aletiyledenedim sonuç hep aynı tel anında kapanıyor şu an pcde sarjda ve ışığı yanıp sönüyor sadece power tuşuna basınca bir etki etmiyor bu problem nasıl çözülür yardım edebilecek birileri var mı
Hocam çok iyi bilmemekle birlikte, hard reset atmanızı, ve öyle denemenizi tavsiye ederim. düzelmezse anakart yada şarj soketinde problem olabilir garantisi varsa servise verirsiniz teşhisi koyarlar

Oyla:

metehankose

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
metehan
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
powerdan sarj ediyor pcden sarj ediyor ama adaptörlerle etmiyor direkt kapanıyor çok anlamsız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok mu bu durumu bilen birisi ?

Son düzenleme:
Oyla:

andersin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ersin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4
Farklı adaptörle dene adaptörün yüksek ihtimal çöp olmuş

Oyla:

metehankose

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
metehan
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
1
tüm adaptörlerle aynı

Oyla:

metehankose

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
metehan
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
1
imkansız :) adaptörler sağlam bu olayı çözemedim ama

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
imkansız :) adaptörler sağlam bu olayı çözemedim ama
Powerbank ile şarj olup adaptör ile olmuyorsa, adaptörler başka telefonda sağlam çalışıyorsa bence sorun yazılımsal. Hard reset tavsiye ederim

Oyla:

metehankose

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
metehan
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
1
düzelir mi hard resetle hocam fotoğrafları falan komple yedekleyip düşünüyorum ben de hard reset

telefonu adaptöre takılıyken açınca pil sıcaklığı çok düşük uyarısı veriyor Delta Servis bu konuyla ilgili yapabileceğim bir şey var mı yoksa servise mi göndermem gerekiyor

pil -27 dereceymiş şu an gördüğüm kadarıyla

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt