- Adım
- rojin
- Cihazım
- redmi note 9 pr
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- global 12.2.0
- Telefon Modeli
- red mi note 9 pro
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
merhaba ben telefonumu alalı daha bir hafta oldu, telefonum redmi note 9 pro ve telefonun kamerası ile çektiğim fotoğraf ve videolar galerimde gözükmüyor. çektikten sonra bir gün içinde bakabiliyorum bu arada ancak sonraki gün galerimi açtığımda sayfa yenilenmeden önce gözükürken yeni fotoğrafların gelmesi için yenilenince gidiyor. silmediğim halde çöp kutusuna baktım orada da yok. google fotoğraflar hesabımda görünüyor. ancak telefonun galerisiyle senkronize instagram tarzı uygulamalarda kullanılmıyor google fotoğraflar. yani zaten neden kendi galerim varken aktarım yapılırken kalitesi oldukça düşen google'ı tercih edeyim. arada alanı en baştan bitirmeyeyim diye ayarlar kısmından depolamaya oradan da alan boşalta basıyorum ama incelediğim kadarıyla o kısımdan fotoğraflar silinmiyor. bu arada muiu global 12.2.0 kararlıya almıştım aldıktan hemen sonra günceleme geldiği için.
umarım bir çözüm yolu vardır çünkü yoksa benim note 8 ya da başka bir model almama sebebim kamerasıydı ve galeri de sorun çıkması büyük sorun. eğer başına bu sorun gelip de çözebilen varsa lutfen bilgilendirsin. şimdiden teşekkürler.
umarım bir çözüm yolu vardır çünkü yoksa benim note 8 ya da başka bir model almama sebebim kamerasıydı ve galeri de sorun çıkması büyük sorun. eğer başına bu sorun gelip de çözebilen varsa lutfen bilgilendirsin. şimdiden teşekkürler.