Yardım red mi note 9 pro galeri senkronizasyon sorunu

bilmiyorumbilmem

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
rojin
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global 12.2.0
Telefon Modeli
red mi note 9 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
merhaba ben telefonumu alalı daha bir hafta oldu, telefonum redmi note 9 pro ve telefonun kamerası ile çektiğim fotoğraf ve videolar galerimde gözükmüyor. çektikten sonra bir gün içinde bakabiliyorum bu arada ancak sonraki gün galerimi açtığımda sayfa yenilenmeden önce gözükürken yeni fotoğrafların gelmesi için yenilenince gidiyor. silmediğim halde çöp kutusuna baktım orada da yok. google fotoğraflar hesabımda görünüyor. ancak telefonun galerisiyle senkronize instagram tarzı uygulamalarda kullanılmıyor google fotoğraflar. yani zaten neden kendi galerim varken aktarım yapılırken kalitesi oldukça düşen google'ı tercih edeyim. arada alanı en baştan bitirmeyeyim diye ayarlar kısmından depolamaya oradan da alan boşalta basıyorum ama incelediğim kadarıyla o kısımdan fotoğraflar silinmiyor. bu arada muiu global 12.2.0 kararlıya almıştım aldıktan hemen sonra günceleme geldiği için.

umarım bir çözüm yolu vardır çünkü yoksa benim note 8 ya da başka bir model almama sebebim kamerasıydı ve galeri de sorun çıkması büyük sorun. eğer başına bu sorun gelip de çözebilen varsa lutfen bilgilendirsin. şimdiden teşekkürler.

Üst Alt