Yardım Red mi note 8 pro bootloader kilidi

Muhammet33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Red mi note 8 p
Konular
11
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 11.0.5 Kararlı
Telefon Modeli
Red mi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Cümleten iyi forumlar. Cihazımı sıfır aldım yurtdışı global Note 8 pro. Cihaza IMEI atmak ve sonrasında rootlamak için bootlader kilidi açmak istedim 4 defa süre uzattı her açmaya çalışmam da 1 hafta süre verdi hiç bı şekilde telefonun Mi hesabından çıkış yapmadım veya herhangi bi güncelleme almadım telefon açıldığından beri aynı sürüm de güncellemedim en son Mi hesabını sildim ve yeni mi hesabı açtım bu sefer 408 saat süre verdi sebebi nedir bunun sürekli süreyi ileri bı tarihe atmasının bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim iyi geceler cümleten

by_BenjamiN

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bünyamin Yav
Cihazım
Mi Max
Konular
1
Cümleten iyi forumlar. Cihazımı sıfır aldım yurtdışı global Note 8 pro. Cihaza IMEI atmak ve sonrasında rootlamak için bootlader kilidi açmak istedim 4 defa süre uzattı her açmaya çalışmam da 1 hafta süre verdi hiç bı şekilde telefonun Mi hesabından çıkış yapmadım veya herhangi bi güncelleme almadım telefon açıldığından beri aynı sürüm de güncellemedim en son Mi hesabını sildim ve yeni mi hesabı açtım bu sefer 408 saat süre verdi sebebi nedir bunun sürekli süreyi ileri bı tarihe atmasının bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim iyi geceler cümleten
Süre dolmadan açmaya çalışılan cihazlar da bu şekilde problem oluyor. Xiaomi tool v2 programın da bölgeyi çin olarak ayarlayıp açmayı deneyin. Bende işe yaramıştı.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

sadecebiri

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
salih
Cihazım
elife e7
Konular
14
aklınızda bulunsun unlock işlemi için 2 gün veriyorsa siz 3 gün bekleyin... ben daha önce mi5 için fazladan 2 gün bekledim. not 8 pro içinse 1 gün fazladan bekledim. acele ederseniz sürede günde saat de uzar. 1 hafta süre verdiyse siz 8-9 gün sonra unlock yapmayı deneyin sıkıntı çıkmaz... sabır ;)

Oyla:
Üst Alt