Yardım Red Mi Note 8 Pro Açılmama Sorunu

-ismail-

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsmail
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
Red Mi Note 8 Pro cihazımın fotoğrafta da gördüğünüz üzere ReDmi by Xiaomi yazısı geliyor dakikalar sürüyor cihaz açılmıyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Öncelikle cihaz hangi işlem sonrası bu hale geldi üstadım durduk yere veya herhangi bir uygulama indirip bu hale geldi diyorsan Cihazı kapatıp ses açmaya basılı tutarak ac karşına cihazın stock recovery gelecek oradan factory reset seçip telefonu formatla düzelir.
Duzelmez ise flashtool ile firmware kurmanız gerekmektedir merak etmeyin note 8 pro bootloop tan çok rahat çıkan bir cihaz işlemleri basit yardımcı olmaya çalışırım

-ismail-

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İsmail
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim pubg oynayıp şarja taktı sonra böyle oldu. İçinde önemli bilgiler var hocam formatta hepsi gitmesin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öncelikle cihaz hangi işlem sonrası bu hale geldi üstadım durduk yere veya herhangi bir uygulama indirip bu hale geldi diyorsan Cihazı kapatıp ses açmaya basılı tutarak ac karşına cihazın stock recovery gelecek oradan factory reset seçip telefonu formatla düzelir.
Duzelmez ise flashtool ile firmware kurmanız gerekmektedir merak etmeyin note 8 pro bootloop tan çok rahat çıkan bir cihaz işlemleri basit yardımcı olmaya çalışırım
Kardeşim pubg oynayıp şarja taktı sonra böyle oldu. İçinde önemli bilgiler var hocam formatta hepsi gitmesin?
böyle bir şey geldi tuşlara vs. basıyorum hiç bir şey olmuyor
sürekli bu var şarj bitince kapanıyor cihaz.

Son düzenleme:
Üst Alt