Çözüldü RED Mİ NOTE 7

buseturk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Kararlı rom 11.04
Telefon Modeli
Redmi note 7
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar selamlar. Daha 2 haftalık redmi note 7 kullanıcısıyım, kullananlar varsa bilgilerini benimle paylaşabilirler mi? Bazı detayları bilmiyorum bile yardımcı olabilir misiniz? Telefon hızlandırma olsun, kilit ekranında ki gelen mesajlar bana çok büyük fontla geliyo bunun bi çözümü veya önerebiliceğiniz bi tema var mıdır? Batarya kapasitem sanırım biraz kötü kullandığım zaman baya hızlı iniyor bunu nasıl çözümleyebilirim bana yardımcı olur musunuz? Şimdiden çok teşekkürler :)

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Arkadaşlar selamlar. Daha 2 haftalık redmi note 7 kullanıcısıyım, kullananlar varsa bilgilerini benimle paylaşabilirler mi? Bazı detayları bilmiyorum bile yardımcı olabilir misiniz? Telefon hızlandırma olsun, kilit ekranında ki gelen mesajlar bana çok büyük fontla geliyo bunun bi çözümü veya önerebiliceğiniz bi tema var mıdır? Batarya kapasitem sanırım biraz kötü kullandığım zaman baya hızlı iniyor bunu nasıl çözümleyebilirim bana yardımcı olur musunuz? Şimdiden çok teşekkürler :)
Forumu incelerseniz, sormuş olduğunuz tüm soruların cevapları mevcut... Sosyal medya gibi tekrar tekrar aynı şeyleri yazmamak için forumlar var... ;)

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Oyla:

buseturk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Forumu incelerseniz, sormuş olduğunuz tüm soruların cevapları mevcut... Sosyal medya gibi tekrar tekrar aynı şeyleri yazmamak için forumlar var... ;)
Görmediğim veya bulamadığım için bilgi almak istedim teşekkürler

Oyla:
Üst Alt