- Adım
- Hüseyin
- Cihazım
- Xiaomiredminot
- Konular
- 1
Herkese merhaba. Ben forumda yeniyim ve birkaç gün önce redmi note 7 aldım. Telefondan genel olarak çok memnunum fakat şarjım yuzde 100 den 80 e çok çabuk düşüyor. arkadaşlarım da aynı telefonu kullanıyor ve onlarda böyle bir sorun yok. Ve bana benim telefonumda sorun olduğunu söylediler. Başka bir redmi note7 ile sarj testine soktum. Yuzde 80den 60 a ayni sürede tukendi. Ama 100 den 90 a benim telefon daha çabuk tükeniyorNe yapmalıyım? Bu normal mi Benimle aynı sorunu yaşayan var mı? Teşekkürler
Not: fotoğrafta da paylaştığım gibi ekran suresi yuzde 38 gösteriyor. Diğerlerine göre çok fazla. Herhangi bir tema da kullanmıyorum nedenini anlayamadım
Not2 telefonu yaklaşık 6. Şarj edişim. İlk ettiğimde 2 saatte tamamen şarj olmuştu. Su an yuzde 20 den 100 e 3 saat surdu ve 99 a 10 saniyede düştü
Not: fotoğrafta da paylaştığım gibi ekran suresi yuzde 38 gösteriyor. Diğerlerine göre çok fazla. Herhangi bir tema da kullanmıyorum nedenini anlayamadım
Not2 telefonu yaklaşık 6. Şarj edişim. İlk ettiğimde 2 saatte tamamen şarj olmuştu. Su an yuzde 20 den 100 e 3 saat surdu ve 99 a 10 saniyede düştü
Son düzenleme: