Yardım Red mi note 7 batarya sorunu.

Mike portnoy

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomiredminot
Konular
1
Herkese merhaba. Ben forumda yeniyim ve birkaç gün önce redmi note 7 aldım. Telefondan genel olarak çok memnunum fakat şarjım yuzde 100 den 80 e çok çabuk düşüyor. arkadaşlarım da aynı telefonu kullanıyor ve onlarda böyle bir sorun yok. Ve bana benim telefonumda sorun olduğunu söylediler. Başka bir redmi note7 ile sarj testine soktum. Yuzde 80den 60 a ayni sürede tukendi. Ama 100 den 90 a benim telefon daha çabuk tükeniyorNe yapmalıyım? Bu normal mi Benimle aynı sorunu yaşayan var mı? Teşekkürler
Not: fotoğrafta da paylaştığım gibi ekran suresi yuzde 38 gösteriyor. Diğerlerine göre çok fazla. Herhangi bir tema da kullanmıyorum nedenini anlayamadım
Not2 telefonu yaklaşık 6. Şarj edişim. İlk ettiğimde 2 saatte tamamen şarj olmuştu. Su an yuzde 20 den 100 e 3 saat surdu ve 99 a 10 saniyede düştü

Son düzenleme:

samochu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
2
Herkese merhaba. Ben forumda yeniyim ve birkaç gün önce redmi note 7 aldım. Telefondan genel olarak çok memnunum fakat şarjım yuzde 100 den 90 a çok çabuk düşüyor. (Video izlemeden yarim saat 45 dk arası) arkadaşlarım da aynı telefonu kullanıyor ve onlarda böyle bir sorun yok. Ve bana benim telefonumda sorun olduğunu söylediler. Başka bir redmi note7 ile sarj testine soktum. Yuzde 80den 60 a ayni sürede tukendi. Ama 100 den 90 a benim telefon daha çabuk tükeniyorNe yapmalıyım? Bu normal mi Benimle aynı sorunu yaşayan var mı? Teşekkürler
Hocam ekran sureniz ne kadar ? Bende ayni sorunu yasiyorum maalesef.

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Redmi note 7 de gördüğüm kadarıyla bir pil problemi var. Pil testinde mi9t , mi 9cc, k20 , mi a3 gibi cihazların gerisinde kalmış. Ya da snapdragon 660 pil konusunda çok verimli değil.

Oyla:

BirolCan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Birol
Cihazım
Redmi note 7
Konular
0
Herkese merhaba. Ben forumda yeniyim ve birkaç gün önce redmi note 7 aldım. Telefondan genel olarak çok memnunum fakat şarjım yuzde 100 den 80 e çok çabuk düşüyor. arkadaşlarım da aynı telefonu kullanıyor ve onlarda böyle bir sorun yok. Ve bana benim telefonumda sorun olduğunu söylediler. Başka bir redmi note7 ile sarj testine soktum. Yuzde 80den 60 a ayni sürede tukendi. Ama 100 den 90 a benim telefon daha çabuk tükeniyorNe yapmalıyım? Bu normal mi Benimle aynı sorunu yaşayan var mı? Teşekkürler
Not: fotoğrafta da paylaştığım gibi ekran suresi yuzde 38 gösteriyor. Diğerlerine göre çok fazla. Herhangi bir tema da kullanmıyorum nedenini anlayamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Redmi note 7 kullanicisiyim her şeyi güzel bir sıkıntısi yok belki ilerde olacak gibi pil sorunu ama o kadar hızlı gitmiyor

Oyla:
Üst Alt