Yardım Red Mi Note 6 Pro 3/32 Titreşim sorunu

WoodPecker

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umutcan
Cihazım
RedMi Not 6 Pro
Konular
13
Merhabalar 2 gün önce almış olduğum xiaomi red mi note 6 pro cihazım masanın üstünde durduk yere titriyor ve herhangi bir bildirim ne ekrana düşüyor ne de bildirim çubuğuna ayrıca okunmamış mesajım yok fakat buna sebep olan şey nedir hala bulamadım. Cihazımda miui 10.0 yüklü telefona gelen güncellemeydi kendim manuel yüklemedim.

Not: Herhangi bir sms,arama olmuyor titreşim geldiğinde ve kısaca tarif etmek gerekirse sanki parmak izin okuyucusu parmağı okumadığında verdiği hata gibi bir titreşim veriyor.

Yardım ve yorumlarınızı bekliyor ve teşekkür ediyorum.

İyi Forumlar.

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Merhabalar öncelikle cihazınız hayırlı olsun. Forumumuza hoşgeldiniz. Yaşadığınız sorun daha önce de konu edilmişti ve Mi Fit uygulamasından kaynaklandığı tespit edilmişti. Mi Fit uygulaması yüklü ise Bildirimler & Durum Çubuğu - Uygulama Bildirimlerinden Mi Fit bulup bildirimlerini kapatarak denermisiniz.

Oyla:

WoodPecker

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umutcan
Cihazım
RedMi Not 6 Pro
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhabalar öncelikle cihazınız hayırlı olsun. Forumumuza hoşgeldiniz. Yaşadığınız sorun daha önce de konu edilmişti ve Mi Fit uygulamasından kaynaklandığı tespit edilmişti. Mi Fit uygulaması yüklü ise Bildirimler & Durum Çubuğu - Uygulama Bildirimlerinden Mi Fit bulup bildirimlerini kapatarak denermisiniz.
Hocam yorum için teşekkür ederim fakat mi fit uygulaması yüklü değil.

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

WoodPecker

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umutcan
Cihazım
RedMi Not 6 Pro
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Problemin çözümü adına yazıyorum;

Kullandığınız uygulamaların bildirimlerini kilitli ekranda göster şeklinde ayarladığınız zaman gelen bildirim sadece titreşim ile değil aynı zamanda kilitli ekranda ve kayan bildirim şeklinde geliyor.

İyi forumlar.

Oyla:
Üst Alt