Yardım Red mi.note 5 donma, internet sorunu

sokemon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
BURAK
Cihazım
IPHONE 6S
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.2.1.0 Kararli
Telefon Modeli
Note 5
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Selamlar

Red.mi note 5 4/64 sahibiyim. Dokunmatikte donma oluyor surekli, internet sanki az cekiyor gibi hem wifi hem 4g. Pubg oynarken takiliyor cok fazla instagrami vs cok gec yukluyor?
Sorun ne olabilir ne yapmam lazim? Normal yazarken bile takilma.oluyor.
Root vs vs hocbir sey yok orjinal aldigjm gibi güncellemeleri yapip kullanıyorum

34apo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Apo34
Cihazım
Redmi note 5
Meslek
Oto tekniker
Konular
15
Selamlar

Red.mi note 5 4/64 sahibiyim. Dokunmatikte donma oluyor surekli, internet sanki az cekiyor gibi hem wifi hem 4g. Pubg oynarken takiliyor cok fazla instagrami vs cok gec yukluyor?
Sorun ne olabilir ne yapmam lazim? Normal yazarken bile takilma.oluyor.
Root vs vs hocbir sey yok orjinal aldigjm gibi güncellemeleri yapip kullanıyorum
Değerli kardeşim bugün güncelleme geldi cihaza görmüşsündür belki şimdi yapman gereken hemen telefonu yedekle sim kartı çıkar telefona güzel bir format at Ayarlar > ek ayarlar > yedekle sıfırla bölümünden sonra telefon eskisi gibi canavar olacaktır

Oyla:

tariktastan

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık Taştan
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
EndüstriMüh. Öğr.
Konular
10
Yedek alıp Fabrika Ayarlarına dönmeniz veya Hard Reset işlemi yapmanız cihazınızdaki birçok yazılımsal problemin çözümü olabilir.
Cihazınızı Fabrika Ayarlarına döndürmenizi veya Hard Reset işlemi uygulamanızı tavsiye ederim.

Ayrıca
Cihazınıza Güncelleme geldiğinde hemen güncellemeyi cihazınıza yüklememenizi ,
Yükleyen kişilerin yorum ve deneyimlerini takip etmenizi ,
Bunun ardından aklınıza yatıyor ise güncelleştirmeyi cihazınıza yüklemenizi öneririm .

Her güncellemeden sonra ise Yedek alıp Fabrika Ayarlarına dönmeniz veya Hard Reset işlemi yapmanız ,
Aldığınız güncellemeyi cihazınızda en optimize şekilde kullanmanıza olanak sağlarken veri yığılmalarınıda temizler.​
@serhat.yldz Hocamızın bizlerle paylaştığı Xiaomi Telefonlarda Hard Reset İşlemi rehberini incelemenizi tavsiye ederim.

Not: Bu işlemden önce Mi Hesabınızın Bilgilerinizi saklamanızı ( Bir yere not etmenizi ) tavsiye ederim .

Oyla:

sokemon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
BURAK
Cihazım
IPHONE 6S
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam teşekkürler bilgi için. yedekleyip sıfırladıktan sonra tüm programlar telefona tekrar kurulur mu ? yedekten yükle gibi bir şey va mı ?

Yedek alıp Fabrika Ayarlarına dönmeniz veya Hard Reset işlemi yapmanız cihazınızdaki birçok yazılımsal problemin çözümü olabilir.
Cihazınızı Fabrika Ayarlarına döndürmenizi veya Hard Reset işlemi uygulamanızı tavsiye ederim.

Ayrıca
Cihazınıza Güncelleme geldiğinde hemen güncellemeyi cihazınıza yüklememenizi ,
Yükleyen kişilerin yorum ve deneyimlerini takip etmenizi ,
Bunun ardından aklınıza yatıyor ise güncelleştirmeyi cihazınıza yüklemenizi öneririm .

Her güncellemeden sonra ise Yedek alıp Fabrika Ayarlarına dönmeniz veya Hard Reset işlemi yapmanız ,
Aldığınız güncellemeyi cihazınızda en optimize şekilde kullanmanıza olanak sağlarken veri yığılmalarınıda temizler.​

Oyla:

tariktastan

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık Taştan
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
EndüstriMüh. Öğr.
Konular
10
Hocam teşekkürler bilgi için. yedekleyip sıfırladıktan sonra tüm programlar telefona tekrar kurulur mu ? yedekten yükle gibi bir şey va mı ?
Ayarlar >> Google >> Yedekle >> Google Drive a Yedekle
Seçeneğini aktif edip yedek alabilirsiniz.

Sıfırlama işlemi sonrasında ise aldığınız yedeği yükleyerek uygulamalarınıza yeniden sahip olabilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt