Yardım Red Mi Note 4 Ön Cam Kırıldı

daywalker

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kara
Cihazım
redmi note 4
Meslek
Sap Erp R3
Konular
7
Merhaba Arkadaşlar,

Hepsiburada dan 6 ay önce aldığım , 2 yıl ıthalat garantili olan red mi note 4 cihazın düşme den kaynaklı ön çamı kırıldı dokunmatik çalışıyor.

Sormak istediğim bulunduğumuz ilde ki teknik servisler üzerinden mi süreci götürmek yoksa servis üzerinden mi yaptırmak maddi ve zamansal kazanç sağlatır.

teşekkürler,

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Geçmiş olsun. Servise verdiğinizde kullanıcı hatası olarak değerlendirileceği için ücreti karşılığında onarım sağlanacaktır. Dışarıdan yaptırmanız hem daha ucuz hem de daha hızlı olacaktır ancak cihazınız bu durumda garanti dışı kalır ve ilerleyen dönemlerde garanti dahilinde ücretsiz olarak yaptırabileceğiniz onarımlarda da ücret ödemeniz gerekir.

Oyla:

daywalker

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kara
Cihazım
redmi note 4
Meslek
Sap Erp R3
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçmiş olsun. Servise verdiğinizde kullanıcı hatası olarak değerlendirileceği için ücreti karşılığında onarım sağlanacaktır. Dışarıdan yaptırmanız hem daha ucuz hem de daha hızlı olacaktır ancak cihazınız bu durumda garanti dışı kalır ve ilerleyen dönemlerde garanti dahilinde ücretsiz olarak yaptırabileceğiniz onarımlarda da ücret ödemeniz gerekir.
Merhaba ,
Yazıklarınız evet mantıklı ve genel geçer doğru fakat nereye vereceğimi (Hangi servise) bilmiyorum ve tahminin fyat aralıkları nerelerde acaba ?

teşekkürler,

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Merhaba ,
Yazıklarınız evet mantıklı ve genel geçer doğru fakat nereye vereceğimi (Hangi servise) bilmiyorum ve tahminin fyat aralıkları nerelerde acaba ?

teşekkürler,
Cihazınız hangi garanti altında hocam?

Oyla:

daywalker

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kara
Cihazım
redmi note 4
Meslek
Sap Erp R3
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
delta sanırım hepsibuara.com dan hepsibuarada satıcısından aldım henüz 6 ay oldu olmadı.
İTHALATCI GARANTİLİ diyor ama.
Hepsiburada genellikle evo garantili satıyor. Cihazınızın kutusu içerisinde yer alan garanti kartında veya garanti firmanızın internet sitesinde yer alan iletişim numaralarından en net bilgiye ulaşabilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt