Sohbet Red mi 5 plus kullananlar

yasotastan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin Taştan
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
39
Arkadaşlar tam 4 aydir kullanıcıyim forumda bir cok yazi okudum yok twrp yok rom yok blooader yok oem vs vs bugüne kadar hicbisey yapmadim telefonum global versiyon aldığımdan beri direk kullandim ne bi ayar ne bi degisiklik yapmadim sizce benim eksi ve artim nedir ?

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tgy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bulut
Cihazım
Redmi 5
Konular
46
Bende merak ediyorum 2 hafta oldu alalı cihazı, hepsiburada'dan aldım delta garantili kutunun üstünde global versiyon yazıyordu şarj cihazıda türkiye uyumlu idi çeviri gerekmedi. Global rom var üzerinde hiçbir değişiklik yapmadan programlarımı kurdum kullanmaya devam ediyorum. foruma biraz bakındımda herkez bişiler yapıyor gerek varmı root bootloader vesaire yapmaya artısı eksisi nedir ? ve Redmi 5 plus'a Oreo güncellemesi gelecek mi Miui 10 arayüzünede kavuşacak mı merak ediyorum.

tgy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bulut
Cihazım
Redmi 5
Konular
46
Telefonlarınızdan memnunsanız ve her hangi bir şikayetiniz yoksa her hangi bir işlem yapmanıza da gerek yok arkadaşlar :)
Redmi 5 plus'a Oreo güncellemesi gelecek mi Miui 10 arayüzünede kavuşacak mı ?

Kumgibi28

Külhan beyi
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şakir
Cihazım
Redmi 5plus
Konular
4
Temmuz sonu gibi MIUI 10 gelecek. Redmi 5 plus a . Bekleyin. Bende bekliyorum. Lakin şeytan bas telefona rom root twrp yi diyor habire =)

ülgen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
29
Ben pixel experiance tonu kullanıyorum redmi 5 plusta.Saf android daha hoş geliyor.

tgy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bulut
Cihazım
Redmi 5
Konular
46
Temmuz sonu gibi MIUI 10 gelecek. Redmi 5 plus a . Bekleyin. Bende bekliyorum. Lakin şeytan bas telefona rom root twrp yi diyor habire =)
Root atsam bana bi faydası olacak mı bana göre hayır. bi reklam engelleme kurucam o faydası olacak onuda az çok adguard ile engelliyorum zaten benim açımdan şuan gereksiz root bana.

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Kullanım şekliniz işinizi görüyor ve sizi memnun ediyorsa hiçbir şey yapmanıza gerek yok olduğu gibi kullanmaya devam edebilirsiniz :)
Farklı rom kuranlar daha çok ekran süresi almak için,root atanlar telefonu daha çok kurcalayabilmek için twrp kuranlar fix dosyalarını telefona atabilmek için(magisk,Camera2api vs. gibi) ve google camera kullanabilmek için böyle şeyler yapıyorlar. Yani aslında bunlarda kişiden kişiye değişen zevkler diyebiliriz :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kumgibi28

Külhan beyi
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şakir
Cihazım
Redmi 5plus
Konular
4
Root atsam bana bi faydası olacak mı bana göre hayır. bi reklam engelleme kurucam o faydası olacak onuda az çok adguard ile engelliyorum zaten benim açımdan şuan gereksiz root bana.

Bence de size gereksiz gibi duruyor. Biz telefonun sistemi ile uğraşmaktan haz duyuyiruz. Yeni şeyler yüklemek sistemi değiştirmek hosumuza gidiyor. Ondan İnsan root atıyoruz. Lakin ortalama bir telefon kullanıcısı için luzumsiz bir iş root.

Üst Alt