Yardım Recovery moddan çıkmıyor

Fira

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fırat düzgün
Cihazım
Poco m3
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Pocom3 recovery5.0
Telefon Modeli
Poco M3
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Recovery modun girdi bir dah cıkmıyor telefon reboot gan cıkmaya çalıştım ama ekran hep kapanıp tekrar bu moda giriyor
Kapanıp açılma sonrasında tekrar main memü ekranı açılıyor menudeki tüm seçeneklerin denedim

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 9
Moderatör tarafında düzenlendi:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Bootloader kilidi açık ise fastboot romda modem yükleyin. Cihazın bölümünde konusu mevcut. eğer kilit açık değil ise teknik destek almanız gerekli..

Oyla:

Fira

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fırat düzgün
Cihazım
Poco m3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bootloader kilidi açık ise fastboot romda modem yükleyin. Cihazın bölümünde konusu mevcut. eğer kilit açık değil ise teknik destek almanız gerekli..
Teşekkür ederim bootleader kilidin açık olup olmadığını bilmiyorum bu yüzden teknik servise verdim umarım yapabilirler
tamire verdiğim yer cihazın yazılım yemediğini anakartında problem olduğunu söyledi

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Teşekkür ederim bootleader kilidin açık olup olmadığını bilmiyorum bu yüzden teknik servise verdim umarım yapabilirler

tamire verdiğim yer cihazın yazılım yemediğini anakartında problem olduğunu söyledi
hayır öyle bir şey tabiki yok. Ama o hale getirmeleri çok basit kurcalamaları yeterli. Cihazın durumunu görmek gerekiyor. Sorunu her zamanki gibi donanımsal aradılarsa tamir olmayabilir. Fastboot mod falan varmı kontrol edin.

Oyla:

Fira

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fırat düzgün
Cihazım
Poco m3
Konular
1
hayır öyle bir şey tabiki yok. Ama o hale getirmeleri çok basit kurcalamaları yeterli. Cihazın durumunu görmek gerekiyor. Sorunu her zamanki gibi donanımsal aradılarsa tamir olmayabilir. Fastboot mod falan varmı kontrol edin.
Fastboot moduna geçiyor telefon

Oyla:

Fira

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fırat düzgün
Cihazım
Poco m3
Konular
1
Fastboot moduna geçiyor telefon
Telefon modeli poco m3 kendim rom atmayı deneyebilirdim fakat daha önce imei attırdığım yer bana güncelleme yapma demişti o yüzden ellemedim telefoncuya bıraktım

Oyla:

kasimtmc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kasim
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
25
Cihazda anakart vb. problemi yok H.kadioglu hocamın da dediği gibi. Modem atılacak. Bunu teknik servise ısrarla söyleyin sizden boş yere ekstra ücret almalarına izin vermeyin. Cihaza IMEI repair yapılmış ve güncelleme almış, NV data hatası vermiş. Bootloader kilidi açıktır, forumda da konuyla ilgili bir sürü konu var.

Oyla:

Fira

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fırat düzgün
Cihazım
Poco m3
Konular
1
Cihazda anakart vb. problemi yok H.kadioglu hocamın da dediği gibi. Modem atılacak. Bunu teknik servise ısrarla söyleyin sizden boş yere ekstra ücret almalarına izin vermeyin.
Sanırım kendim atmayı deneyeceğim fastboot ekranı üzerinden fakat bunun için gerekli dosyalara sahip değilim teknik servisten telefon iadesi istedim

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Sanırım kendim atmayı deneyeceğim fastboot ekranı üzerinden fakat bunun için gerekli dosyalara sahip değilim teknik servisten telefon iadesi istedim
Bootloader kilidi kapalı kendiniz halledemezsiniz maalesef. 1 defa destek alıp sonra kilidinizi açarsınız ileriki güncellemelerde kendiniz modem yüklersiniz

Oyla:
Üst Alt