- Adım
- Efe
- Cihazım
- Poco M3
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- V13.0.5.0. SJOINXM
- Telefon Modeli
- Redmi Note 9/Redmi 10X 4G
- Bootloader Kilidi
- Açık
Telefonum en başta açılıyordu ama ekran kilidini girince yaklaşık 1-2 dakika içersinde kendi kendine kapanıyordu kapanmadan bir süre öncede şarja takma sesi geliyordu kapanınca direkt recovery moda atıyordu bu sorunu çözmek için miflash uygulamasından içindeki Romun aynısını attım bu sefer telefon hiç açılmadı sadece recovery modu kullanabildim bu durumda kalınca wipe data yaptım ve nv data corrupted hatası aldım bu sebeple eng rom kurdum ve telefon açıldı Modem Meta ile sim2 için imei attım ve eng romda test ettim çalışıyor tekrardan V13.0.5.0.SJOINXM adlı kullandığım romu miflash ile attım nvdata hatası yok herhangi bir hata yok ama telefon açılmıyor recovery modda kalıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada İmei attıktan sonra nvdata hatası vermesin diye "save user data" seçili olucak şekilde romu kurdumTelefonum en başta açılıyordu ama ekran kilidini girince yaklaşık 1-2 dakika içersinde kendi kendine kapanıyordu kapanmadan bir süre öncede şarja takma sesi geliyordu kapanınca direkt recovery moda atıyordu bu sorunu çözmek için miflash uygulamasından içindeki Romun aynısını attım bu sefer telefon hiç açılmadı sadece recovery modu kullanabildim bu durumda kalınca wipe data yaptım ve nv data corrupted hatası aldım bu sebeple eng rom kurdum ve telefon açıldı Modem Meta ile sim2 için imei attım ve eng romda test ettim çalışıyor tekrardan V13.0.5.0.SJOINXM adlı kullandığım romu miflash ile attım nvdata hatası yok herhangi bir hata yok ama telefon açılmıyor recovery modda kalıyor.