Yardım Recovery modda kaldı

MortaI

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Poco M3
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
V13.0.5.0. SJOINXM
Telefon Modeli
Redmi Note 9/Redmi 10X 4G
Bootloader Kilidi
Açık
Telefonum en başta açılıyordu ama ekran kilidini girince yaklaşık 1-2 dakika içersinde kendi kendine kapanıyordu kapanmadan bir süre öncede şarja takma sesi geliyordu kapanınca direkt recovery moda atıyordu bu sorunu çözmek için miflash uygulamasından içindeki Romun aynısını attım bu sefer telefon hiç açılmadı sadece recovery modu kullanabildim bu durumda kalınca wipe data yaptım ve nv data corrupted hatası aldım bu sebeple eng rom kurdum ve telefon açıldı Modem Meta ile sim2 için imei attım ve eng romda test ettim çalışıyor tekrardan V13.0.5.0.SJOINXM adlı kullandığım romu miflash ile attım nvdata hatası yok herhangi bir hata yok ama telefon açılmıyor recovery modda kalıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefonum en başta açılıyordu ama ekran kilidini girince yaklaşık 1-2 dakika içersinde kendi kendine kapanıyordu kapanmadan bir süre öncede şarja takma sesi geliyordu kapanınca direkt recovery moda atıyordu bu sorunu çözmek için miflash uygulamasından içindeki Romun aynısını attım bu sefer telefon hiç açılmadı sadece recovery modu kullanabildim bu durumda kalınca wipe data yaptım ve nv data corrupted hatası aldım bu sebeple eng rom kurdum ve telefon açıldı Modem Meta ile sim2 için imei attım ve eng romda test ettim çalışıyor tekrardan V13.0.5.0.SJOINXM adlı kullandığım romu miflash ile attım nvdata hatası yok herhangi bir hata yok ama telefon açılmıyor recovery modda kalıyor.
Bu arada İmei attıktan sonra nvdata hatası vermesin diye "save user data" seçili olucak şekilde romu kurdum

ahmet6680

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
redmi note 8
Konular
0
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada İmei attıktan sonra nvdata hatası vermesin diye "save user data" seçili olucak şekilde romu kurdum
Cihaz nasıl bu hale geldi? Durup dururken mi böyle oldu?

Oyla:

MortaI

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Poco M3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihaz nasıl bu hale geldi? Durup dururken mi böyle oldu?
Telefonumu normal kullanıyordum baya bir süredir bi sıkıntı yoktu ilk defa bir duvar kağıdı koymak istedim değişitiricektim normal bir resim indirdim galeriden onu koyucaktım koyamadım sonrasında sürekli kapanıp recovery moduna atmaya başladı ama telefonu açtığımda ekran şifresini girmezsem telefon kapanmıyordu

Oyla:

ahmet6680

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
redmi note 8
Konular
0
V13.0.5.0.SJOINXM bu rom cert patch yapmazsan açılmaz, nv hatası verir. Nv hatası yazmada nv hatası verdiği için recovery de açar.

Oyla:

ahmet6680

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
redmi note 8
Konular
0
V13.0.5.0.SJOINXM bu rom cert patch yapmazsan açılmaz, nv hatası verir. Nv hatası yazmada nv hatası verdiği için recovery de açar.
Bu rom mu kullanacaksanız
Cert patch nedir acaba ne yapmam gerekiyor
Genelde ücretli yazılımlar da patch cert desteği vardır, ücretsiz yazılım varmı bilmiyorum, chimera, trtool, egsm tool, dftpro, ant Pandora gibi ücretli yazılımlar da bu özellik mevcut

Oyla:

MortaI

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Poco M3
Konular
1
Bu rom mu kullanacaksanız

Genelde ücretli yazılımlar da patch cert desteği vardır, ücretsiz yazılım varmı bilmiyorum, chimera, trtool, egsm tool, dftpro, ant Pandora gibi ücretli yazılımlar da bu özellik mevcut
İlla o romu kullanmam gerekmiyor ama diğer romlarda sürüm düşürme olcağı için sorun çıkma ihtimali var ama V12.5.5.0.RJOTRXM Veya V12.0.6.0.QJOTRXM Bu romlardan birini deniyebilirim eğer bunlar için gerekmiyorsa deneyip geri dönüş yapabilirim

Oyla:

ahmet6680

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
redmi note 8
Konular
0
İlla o romu kullanmam gerekmiyor ama diğer romlarda sürüm düşürme olcağı için sorun çıkma ihtimali var ama V12.5.5.0.RJOTRXM Veya V12.0.6.0.QJOTRXM Bu romlardan birini deniyebilirim eğer bunlar için gerekmiyorsa deneyip geri dönüş yapabilirim
Bu romlar da sorun olmaz ama güncelleme alırsa cihaz gene recovery de kalır

Oyla:

MortaI

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Poco M3
Konular
1
Bu romlar da sorun olmaz ama güncelleme alırsa cihaz gene recovery de kalır
Güncelleme yapmayacağım, pekii bir sorum olucak sürüm düşürceğim için clean all yapıp miflash ile flashlıyacağım nv data hatası almamak için önce wipe yapıp eng rom kurup modem meta ile imei atıp sonramı o 2 romdan birini kurayım? veya hangi adımları izlememi tavsiye edersin

Oyla:

ahmet6680

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
redmi note 8
Konular
0
Güncelleme yapmayacağım, pekii bir sorum olucak sürüm düşürceğim için clean all yapıp miflash ile flashlıyacağım nv data hatası almamak için önce wipe yapıp eng rom kurup modem meta ile imei atıp sonramı o 2 romdan birini kurayım? veya hangi adımları izlememi tavsiye edersin
Güncellemeyi ayarlardan kapatsanız bile bir süre sonra cihaz kendi güncelleme yapıyor, bilgin olsun . En güzel çözüm bu cihaz için çift sim IMEI yazıp en son sürüm rom atıp patch cert yapmak ve güncelleme kapatmak,
Cihazı sıfırlama yapsanız da IMEI silinmiyor, çift hat kullanılabilir.

Oyla:
Üst Alt