- Adım
- orta
- Cihazım
- xiaomi 13
- Konular
- 11
recovery 5,0 version yeniden nasıl yüklenir
Hayır direnç yapıldı telefona twrp yüklerken twrp açıldı kapandı cihaz fasboot moduna girdi yazılım çöktü o esnada recovery çince oldu bende miflash ile yeni rom yükledim ama recovery çince halaRom yükleme işleminden sonra mı oldu ? Nasıl çinceye döndü.
Recovery ayarlarında dil seçme bölümü var oradan türkçe yapabilirsin. Nette İngilizce olana bakıp yerini bulabilirsin.Hayır direnç yapıldı telefona twrp yüklerken twrp açıldı kapandı cihaz fasboot moduna girdi yazılım çöktü o esnada recovery çince oldu bende miflash ile yeni rom yükledim ama recovery çince hala
Aynen öyle yapacaksınız orjinal recoveryde dil seçenegi yoktur. Telefon modeline uygun rom dosyasının içinde recovery dosyasını flaslayacaksınız.Twrp recovery de dil seçimi var ama recovery 5.0 da yyok sanırım. Acaba rom dosyanın içinde recovery var onumu flaslamak lazım
dosyanın içinden alıp kuracam o zaman twrp üzerindenAynen öyle yapacaksınız orjinal recoveryde dil seçenegi yoktur. Telefon modeline uygun rom dosyasının içinde recovery dosyasını flaslayacaksınız.
Twrp uzerinden bilgim yok. Minimabal adb and fastboot üzerinden flaslaniyor sanırı. Forumda rehber olması lazım.dosyanın içinden alıp kuracam o zaman twrp üzerinden
Direnç işleminden sonra telefonun dışında herhangi bir iz leke yapıştırıcı yada deformasyon oldu muHayır direnç yapıldı telefona twrp yüklerken twrp açıldı kapandı cihaz fasboot moduna girdi yazılım çöktü o esnada recovery çince oldu bende miflash ile yeni rom yükledim ama recovery çince hala
hayır olmadı telefon da sıkıntı yok güzel çalışıyor ısınma vs yok sadece recovery çince oldu birde açılışta degişik yazılar geldiDirenç işleminden sonra telefonun dışında herhangi bir iz leke yapıştırıcı yada deformasyon oldu mu