Soru reboottan çıkamıyorum

mehmet3642

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
redmi note 9
Konular
2
telefonumun ses yükseltme tuşu çalışmadığı için kapatıp açmayı denedim kapandı ama reboot kısmı açıldı. wipe data yaptım reboot yaptım ama main menuye tekrar dönüyor telefon. çözüm istiyorum

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Öncelikle, telefonunuzda yaşadığınız sorunu anlıyorum ve size yardımcı olmak istiyorum.

Bu tür sorunların çözümü için genellikle şu adımları izleyebilirsiniz:

1. Telefonunuzu tamamen kapatın ve ardından tekrar açın.

2. Telefonunuzun güç düğmesi ve ses açma düğmesi gibi diğer düğmelerini kontrol edin. Belki de bu düğmelerde bir sıkıntı var ve düğmelerin çalışmasını engelliyor.

3. Cihazınızın bataryasını çıkarın ve yeniden takın, sonra tekrar açın.

4. Telefonunuzu kurtarma modunda açın ve ardından fabrika ayarlarına sıfırlayın. Bu işlem, tüm verilerinizi sileceği için önceden yedekleme yapmayı unutmayın.

5. Telefonunuzdaki son MIUI güncellemesini yükleyin.

Eğer yukarıdaki adımları uygularsanız ve sorun halen devam ederse, cihazınızın donanımsal bir problemi olabilir. Bu durumda, bir teknik servis merkezine başvurmanız gerekebilir.

Umarım bu öneriler işe yarar ve sorununuzu çözebilirsiniz.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
telefonumun ses yükseltme tuşu çalışmadığı için kapatıp açmayı denedim kapandı ama reboot kısmı açıldı. wipe data yaptım reboot yaptım ama main menuye tekrar dönüyor telefon. çözüm istiyorum
çözüm istiyorsanız ses tuşlarını tamir ettirin.

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
Telefona twrp flaşlayın size robottan daha iyi tavsiye vereyim

Fastboot a alıp twrp flaşlayın fastboot flash recovery yazdıktan sonra masaüstüne çıkardığınız img dosyası recovery i komut ekranına bırakıp onaylayın.

Ardından fastboot flash boot yazıp masaüstüne çıkardığız img recovery dosyasını tekrar komut ekranına bırakıp onaylayın twrp ekranına direkt atar. Sonra yapacağınız işlemi yapın açılır.

cetin.yoldasci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
çetin
Cihazım
xiaomi
Konular
0
benim telefon mi note 10 kamera hatası veriyordu twrp ile düzeltmek istedim ama fastboot moduna alıp twrp yukledim daha da moddan çıkmadı güç tuşuna basıyorum tekrar fastboot moduna giriyor ne yapmam lazım

Üst Alt