Yardım Reboot yapınca sürekli TWRP Ekranı geliyor.

asamed004

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
asamed
Cihazım
redmi 8
Konular
29
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global rom miui 12
Telefon Modeli
redmi note 8
Bootloader Kilidi
Açık
Redmi Note 8 twrp yükledim. ardından twrp ekranında magisk flashladım. kırmızı yazılar gelmesine rağmen succesfull yazısı çıktı. ardından reboot sytem yapıyorum ve sürekli twrp ekranı geri geliyor. telefon açılmıyor. yardımcı olur musunuz.

Şu rehberden twrpyi yükledim : Recovery - Redmi Note 8 - Twrp 3.4.0-0 Tek Tuş Yükleme Aracı [Official]

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Format data yapmanız lazım TWRP'den hocam. Wipe - Format Data kısmından. Cihazınızdaki tüm veriler silinecektir (fabrika ayarına dönecek). Sonrasında tekrar Magisk kurmanız gerekebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence hazır bu sorun varken romu da değiştirin. MIUI 11 olarak Miroom Beta 20.3.26 öneririm, MIUI 12 olarak EU Stabil 12.0.3.0 (yine de MIUI 12'den uzak durun derim); AOSP rom olarak da Arrow OS A10 romunu tavsiye ederim.

Full wipe yapıp kuracaksınız bu romları (hafıza kartına atmanız lazım romları).

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Oyla:

asamed004

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
asamed
Cihazım
redmi 8
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Format data yapmanız lazım TWRP'den hocam. Wipe - Format Data kısmından. Cihazınızdaki tüm veriler silinecektir (fabrika ayarına dönecek). Sonrasında tekrar Magisk kurmanız gerekebilir.

Bence hazır bu sorun varken romu da değiştirin. MIUI 11 olarak Miroom Beta 20.3.26 öneririm, MIUI 12 olarak EU Stabil 12.0.3.0 (yine de MIUI 12'den uzak durun derim); AOSP rom olarak da Arrow OS A10 romunu tavsiye ederim.

hocam yeni rom yükleyeceğim zaten. o yüzden root yapıyorum. öneriniz için teşekkür ederim. deneyeceğim.

Oyla:

asamed004

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
asamed
Cihazım
redmi 8
Konular
29
bu arada format data yaptım. cihaz açılıyor. yeniden twrp ve magisk kurmam gerekecek sanırım. teşekkürler.
Yeni rom yükleyecekseniz root yapmanız gereksiz zaten.
hocam telefona imei attırdım. bl kilidi açık. fakat rootlu değil. twrp de yüklü değil. global rom yüklü. başka rom yüklemek istediğim için root atıyorum. ilk defa bu işlere kalkışıyorum. umarım sorun yaşamam.

bu arada format data yaptım. cihaz açılıyor. yeniden twrp ve magisk kurmam gerekecek sanırım. teşekkürler.

hocam telefona imei attırdım. bl kilidi açık. fakat rootlu değil. twrp de yüklü değil. global rom yüklü. başka rom yüklemek istediğim için root atıyorum. ilk defa bu işlere kalkışıyorum. umarım sorun yaşamam.
daha doğrusu telefonumda magisk yoktu, twrp ekranına erişirken twrp de kurulu olmadığını gördüm. bunun sonucunda telefonda root yetkisi yok sonucuna ulaştım. dolayısıyla root işlemlerine giriştim.

Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37

Doğru,SD cihazlarda TWRP siliniyor.

Oyla:

asamed004

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
asamed
Cihazım
redmi 8
Konular
29

hocam format data yaptıktan sonra 20dk kadar oldu ancak cihaz hala açılmadı. redmi açılış ekranında bekliyor hala. bu durum normal mi ?

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
hocam yeni rom yükleyeceğim zaten. o yüzden root yapıyorum. öneriniz için teşekkür ederim. deneyeceğim.
Hocam, zaten TWRP kurduysanız yeterliydi. Romu hafıza kartına atın, yeniden TWRP'ye girin ve full wipe yapıp yeni romu kurun. TWRP kurduktan sonra yeniden cihazı açmanıza gerek yoktu. :)

hocam format data yaptıktan sonra 20dk kadar oldu ancak cihaz hala açılmadı. redmi açılış ekranında bekliyor hala. bu durum normal mi ?
Yarım saate kadar açılmayan cihazlar var ama yine de normal olmayabilir. Umarım sorunsuz işlemler hallolur hocam.

Oyla:

asamed004

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
asamed
Cihazım
redmi 8
Konular
29
Hocam, zaten TWRP kurduysanız yeterliydi. Romu hafıza kartına atın, yeniden TWRP'ye girin ve full wipe yapıp yeni romu kurun. TWRP kurduktan sonra yeniden cihazı açmanıza gerek yoktu. :)

Yarım saate kadar açılmayan cihazlar var ama yine de normal olmayabilir. Umarım sorunsuz işlemler hallolur hocam.
tekrar twrp ekranına dönüp rom yükledim telefon açıldı hocam. sorun yok şimdilik. teşekkür ederim.

Oyla:
Üst Alt