Haber Realme Türkiye’de! | Sıra OnePlus’da mı?

ByKaraca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Elime ne geçers
Meslek
Teknoloji Editörü
Konular
380
Dünyanın en büyük akıllı telefon üreticilerinden bir tanesi olan Çin’li Oppo’nun alt markası olan Realme özellikle Amazon.com ve Hindistan pazarındaki başarılı satışlarıyla çok kısa sürede...

Okumaya devam et...

Burak0635

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi5
Konular
2
Hocam biz 3 yıl önce oppo markasına baktık aslında kaliteli cihaz ama Xiaomi gibi bir dev varken yanına yaklaşması imkansız.

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
Eğer adam gibi gelirlerse Xiaomi'yi fiyatlarıyla dağıtabilirler.

Xiaomi'nin saçma sapan Türkiye girişimini savunmanın bir anlamı yok. Şu anki yöntem Xiaomi'yi Xiaomi yapan fiyat politikasını baltalıyor.

Realme Xiaomi'yi Türkiye'de tokatlayabilecek kaynaklara sahip, ama bunu yapar mı orası soru işareti. Zira ana firma Oppo bu işe sadece Xiaomi'den pazar payı çalmak için girişti. Yoksa Oppo fiyatları gayet kazıktır.

Hindistan'da Xiaomi gerçekten varlığıyla bulunduğu için, fiyatlarını da şişirmediği için orada rekabetçi olabilmek adına düşük tutulan fiyatlar burada nasıl olsa fiyatlar şişik biz niye düşük tutalım diye şişirilebilir.

Xiaomi'nin ülkemizdeki şişkin fiyatları, fiyasko politikalarının neticesinde oluşan aracı katmanların bir ürünü. Realme'nin kendisinin geldiğini varsayarsak burada Xiaomi modelleriyle kıyaslanabilecek modelleri çok daha ucuza sunup pazar paylarını arttırabilirler, ama yukarıda söylediğim düşünceye girip başarısız da olabilirler.

Üst Alt