Yardım Raven UI Nasıl Flahlanır?

sivenzi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
17
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MİUİ 13
Telefon Modeli
Redmi Note 11
Bootloader Kilidi
Açık
İlk Defa TWRP İle Rom Yükleyeceğim Nasıl Yapılacağını Youtubeden Baktım Ama Orda Farklı Bir Recovery Kullanıyor Ben TWRP Kullanacağım Sorun Oluşturmamak İçin Açtım Konuyu Yardım Ederseniz Sevinirim

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
İlk Defa TWRP İle Rom Yükleyeceğim Nasıl Yapılacağını Youtubeden Baktım Ama Orda Farklı Bir Recovery Kullanıyor Ben TWRP Kullanacağım Sorun Oluşturmamak İçin Açtım Konuyu Yardım Ederseniz Sevinirim
Hocam benden gördünüz galiba. Yükleme şöyle yapılıyor. Twrpye giriyoruz ve romumuzu bir otg veya SD karta atıyoruz. Daha twrpde wipe kısmına geliyoruz format data yes yapıyoruz sonra advanced wipe kısmına gelip dalvik art cache, metadata ve data bölümlerini seçip wipe ediyoruz. Daha sonra install kısmından romu flasliyoruz. Rom flashlandiktan sonra kesinlikle cihazı Bolt etmiyoruz geri diyip ana menüye gelip tekrar wipe kısmından format data yes yapıp. Twrp menüsüne gelin advanced kısmından flash current twrp diyin flashlandiktan sonra reboot system diyin. İlk açılış 10dkya kadar sürebilir cihazı zorla kapayıp açmayın

Oyla:
Üst Alt