Soru Rampage SMX-R90 sensör

Alacran21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
33
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
.
Telefon Modeli
.
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar arkadaşlar fiyatına uygun en iyi sensörlü mouse bakıyordum ve bu mouse karşıma çıktı. Aynı sensörlerin rakiplerinin fiyatı çok pahalı olmasına rağmen bu 200 Tl bandında idi. Sonra epey sitesinden baktım Pmw 3389 sensörü yazıyordu ancak Pixart pmw yazmıyordu. Acaba yalan sensör müdür kandırmak için yoksa gerçek mi?

Alacran21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
33
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rampage almayın. Merdiven altı Çin malı firma. Logitech bakın.
Hocam baktım biraz ancak neredeyse aynı fiyata bu çok daha yüksek sensör sunuyor.Ki kullanmadan laf atmanın doğru olduğunu düşünmüyorum. Bende Fps oyuncusuyum olabildiğince en iyi sensörleri istiyorum.

Oyla:

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Hocam baktım biraz ancak neredeyse aynı fiyata bu çok daha yüksek sensör sunuyor.Ki kullanmadan laf atmanın doğru olduğunu düşünmüyorum. Bende Fps oyuncusuyum olabildiğince en iyi sensörleri istiyorum.
Alıp kullanın hocam, 6 ay sonra hatalarla yüzleşeceksiniz. Aliexpress'te bı dünya kulaklık var ve ne hikmetse Rampage neredeyse bütün ürünlerinde bu ürünlerin kopyasını kullanıyor. Piyasada James Donkey, Rampage, Everest, Snopy, Frisby, Game Power hepsi merdiven altı üretim yapılıp üzerlerine logo yapıştırıyorlar. Almışken güzel bir ürün alın, o kadar iyi olsalar profesyoneller tarafından da sponsorluk alınırdı. FPS oyunlarında artık sensörden çok kol önemli biraz da :)

Oyla:

Alacran21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
33
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıp kullanın hocam, 6 ay sonra hatalarla yüzleşeceksiniz. Aliexpress'te bı dünya kulaklık var ve ne hikmetse Rampage neredeyse bütün ürünlerinde bu ürünlerin kopyasını kullanıyor. Piyasada James Donkey, Rampage, Everest, Snopy, Frisby, Game Power hepsi merdiven altı üretim yapılıp üzerlerine logo yapıştırıyorlar. Almışken güzel bir ürün alın, o kadar iyi olsalar profesyoneller tarafından da sponsorluk alınırdı. FPS oyunlarında artık sensörden çok kol önemli biraz da :)
Maalesef o kadar ücreti karşılayamıyorum maksimum 200 lira bandındayım.

Oyla:
Üst Alt