Uygulama Ramexpander apk

• Konbuyu başlatan gnys
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2
  • Görüntüleme 906

gnys

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samsun
Cihazım
redmi not 9 pro
Konular
46

Sevgili dostlar bu apk sistemi iki kat hıza çıkarıyormuş lakin İngilizce olduğu için ben pek beceremedim ama multirom sitesinde vatandaş redmi not2 cihazının 2 kat hıza ulaştığını söylüyor kullanan arkadaşlar varsa anlatım yapabilirlermi veyahutta ilgili arkadaşlar bir göz atsın derim

zte nubia z9 max

taylan08

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taylan
Cihazım
Mİ5S 64
Meslek
öğrenci
Konular
19
Malesef doğru değil.bu program swap yani takas alanı oluşturuyor ram e destek oluyor ve ram kadar hızlı olamadığı için biraz yavaş oluyor telefona etkisi olur mu evet gerçekten etkisi olur gözlede görülür ancak öyle 2 kat falan kesinlikle yok böyle birşey.bu programı bende kullandım xperia sola vardı rr3 ü açmıyordu atıyordu ram yetersizliğinden ancak bunu kurdum ayarladım açıldı ha oyun performansı berbat ama işe yarıyor mu ? Evet yarıyor.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Alakası bile yok. Dikkat edin de Telefonu daha da yavaşlatmasın yada bilgilerinizi çalmasın.
Biraz düşünmeniz yerinde olacaktır. Böyle bir imkan olsa cihazı üreten firma, cihazını performans olarak diğer cihazların önüne geçirebileceği bir şeyi niye kısıtlasın? Bu kendi bacağını vurmak olmaz mı? Evet overclock yapılarak işlemci hızları falan bir miktar artabiliyor fakat bu sizi tatmin edecek bir artış olamaz ve ilgili çiplerin yanması ile sonuçlanabilir. Çip üreticisi milyon dolarlık yatırımlar yaparak her işlemciyi sınırlarına kadar zorlayıp dayanabileceği hızı üzerine damgalıyor. Ama bizler onlardan daha akıllı olduğumuz için "salaklara bak üzerine 2.4 GHz işlemci takılan cihaza 1800TL veriyorlar, ben 1400'e aslında aynı partide üretilen ama üzerine mahsus 2 GHZ damgası vurulmuş olan işlemciyi 2.4 Ghz olarak kullanıyorum, param cebimde kalıyor" diyerek kendimizi gururlandırıyoruz. Onlar milyon dolarlar harcamaya devam etsinler :D

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Üst Alt