Yardım RAM VE GÜÇ TÜKETİMİ

firat kara

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
FIRAT KARA
Cihazım
XİAOMİ Mİ8 LİTE
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Version: V10.2.2.0.OAAMIXM (MIUI10)
Telefon Modeli
xiaomi mi5
Bootloader Kilidi
Kapalı
arkadaslar ben XİAOMİ Mİ8 LİTE ın 6gb ram olan modelini almak istiyorum. bu 6 gb ram olan modeli 4gb ram olan modeline gore daha fazla sarj tuketir mi? Yani yüksek ram olan modellerde daha fazla güç tüketimi olur mu? Olursa olan fark cidden fazla mıdır? 3350 mAh batarya 6 gb ram li olan model için yeterli olur mu?

ilhamikadioglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlhami
Cihazım
Xiaomi Mİ9T Pro
Meslek
Tekniker
Konular
6
Benim fikrim zaten 4 GB da ve 6 GB da da aynı ram i tüketir aynı enerjiyi çeker lakin 4 GB da yüzde 20 boş önbellek kaldığında 6 GB da aynı şekilde yüzde 40 boş ön bellek kalır size.

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
arkadaslar ben XİAOMİ Mİ8 LİTE ın 6gb ram olan modelini almak istiyorum. bu 6 gb ram olan modeli 4gb ram olan modeline gore daha fazla sarj tuketir mi? Yani yüksek ram olan modellerde daha fazla güç tüketimi olur mu? Olursa olan fark cidden fazla mıdır? 3350 mAh batarya 6 gb ram li olan model için yeterli olur mu?

Kullanıma göre değişir arkada açık çalışan ne kadar çok program o kadar çok ram demek , sosyal medya programları alışveriş programları oyunlar aslında bildirim gelen tğm programlar arkada çalışır ram çok olması sadece bunların rahat çalışmasını sağlar ,

oyunlar da daha etkin çalışır, onun dışında pilde performasnda aslında bir şey değişmez pek , sadece uygulama arttıkça oluşan daralma olmaz ,

Oyla:
Üst Alt