- Adım
- Yunus
- Cihazım
- Mi9 SE
- Konular
- 98
Ben ram işinden hiç anlamıyorum 2 slot ram yeri var laptopta Acer nitro 515-43 serisi cihaz ryzen5li. Bu detaylara göre ne almam gerekir sizce FP olarak ne önerirsiniz?
Ürün bulunamadi diyor hocam. N11 son zamanlarda çalışmıyor doğru düzgün görsel atar mısınLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirhocam link attım buradaki linke bakabilrisniz.
özelden mesaj attım size bakabilir misiniz ?Ürün bulunamadi diyor hocam. N11 son zamanlarda çalışmıyor doğru düzgün görsel atar mısın
DDR4 ramli'pc ye DDR3 ram önermişsiniz. Arkadaş sipariş etse ne olacak?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirhocam link attım buradaki linke bakabilrisniz.
görsele dikkatli bakın lütfen ddr4 yazıyorDDR4 ramli'pc ye DDR3 ram önermişsiniz. Arkadaş sipariş etse ne olacak?
görsele dikkatli bakın lütfen ddr4 yazıyor
pardon hemen ddr4 lü versiyonunu atıyorumKingston KVR13S9S8/4 4 GB DDR3 1333 MHz SODIMM Notebook Bellek
Ben ram işinden hiç anlamıyorum 2 slot ram yeri var laptopta Acer nitro 515-43 serisi cihaz ryzen5li. Bu detaylara göre ne almam gerekir sizce FP olarak ne önerirsiniz?