Soru Ram attirma olayi

anil5452

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anıl
Cihazım
Mi max 2
Konular
21
Arkadaslar merhaba iyi bayramlar iyi forumlar merak ettiğim den size sormak istedim.Oppolara yeni guncelleme ile birlikte ram ekleme olayı geldi.Artik yazilimsal olarak 1Gb dan 5 gb ta kadar ekleme yapıliyor.Bildiğim kadariyla xioami de bu yazilimi test ediyordu bir gelişme varmi acep ? Cevaplariniz için şimdiden teşşekkürler.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Note 8 Pro'nun 6 GB rami şu an için gayet yeterli aslında. Miui için de bu özellik ilerleyen dönemde gelecektir ama bu sanal bellek konusunda beklentiyi yüksek tutmamak gerekiyor. Pek bir fayda sağlamaz doğrusu.

anil5452

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anıl
Cihazım
Mi max 2
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazim 8Gb modeli gayet yeterli ama sonuç olarak Miu guncellemelerinde gorseller ve buglar disinda hic bir sey gelmiyor faydali bir guncelleme olabilir.

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Bence faydalı değil boş bi güncelleme olur depolama birimi okuma yazma ve erişim süreleri Ram kadar hızlı değil çok mantıklı bişey olsa hiç Ram koymasınlar mesela tüm Ram ihtiyacını depolama alanından karşilasinlar ama yapamıyorlar :)

anil5452

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Anıl
Cihazım
Mi max 2
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir kac forumda makalelerde gordum teknoloji zaten o yönde gidiyor ram teknolojisini kaldirip depolama birimi gibi bir olay ile birleştirilme yönün de

Üst Alt