Sohbet Radyo programında son zamanların parayla satılan poşet tartışmasına katılan Okan Bayülgen, “25 kuruşa, 50 kuruşa, 1 liraya değil; 10, 20 liraya satalı

• Konbuyu başlatan yafess
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 5
  • Görüntüleme 478

yafess

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YAFES
Cihazım
Xiaomi Mi A2 64
Meslek
SOLİDWORKS TASARIM
Konular
58
Radyo programında son zamanların parayla satılan poşet tartışmasına katılan Okan Bayülgen, “25 kuruşa, 50 kuruşa, 1 liraya değil; 10, 20 liraya satalım ki insanlar bunları kullanmaktan kaçınsınlar” dedi.

• wGD78KHMVU-_uGpLRiCzGQ

Ünlü şovmen ve radyo programcısı Okan Bayülgen, radyo programında son zamanlarda çokça konuşulan poşet tartışmasını ele aldı.

• VT7nhujLW0y9PNcE_G2Nzg

Posta gazetesinin aktardığına göre, poşet tartışmalarından büyük hicap duyduğunu dile getiren Bayülgen şunları söyledi:
    "Tüm dünyada poşet çantaları satılmakta ve böylelikle kullanımında azalma sağlanmaktadır. İnsanlar böylelikle alışveriş arabaları ve bez çantalarını yanlarına alarak alışverişe çıkmaya başladı.”

• by2aoczzuk2lKd7WHUWRdQ

“Ben de bu kampanyanın tamamen yanındayım” diyen Bayülgen, “Bugün yediğimiz balıklarla midemize plastik doldururken hatta son araştırmalarda doğaya saçılan poşet ve plastikler nedeniyle bunları sadece yemekle kalmıyor aynı zamanda o plastiği soluyoruz” dedi.

• pFPb56HPgEGsChZccPx6sg

“Başka korkunç bir durumdan bahsedelim” diyen Bayülgen, “Belki orta yaşlı ya da yaşlı insanlar için büyük bir sorun olmayabilir ama çocuklarımızı plastik yedirerek ve plastik solutarak büyütüyoruz ki bu gerçekten çok korkunç” ifadesini kullandı.

• uuJuUDEIh0aXYeEJ2oeKEw

Bayülgen, “Eğer bunun yolu poşeti satmaktan geçiyorsa bari o poşeti satalım. Hatta 25 kuruşa, 50 kuruşa, 1 liraya değil; 10, 20 liraya satalım ki insanlar bunları kullanmaktan kaçınsınlar. Bu yolla poşet kullanımını azaltalım, hatta zamanla yok edelim" dedi.

musti2307

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa AKIN
Cihazım
Mi8
Meslek
Satın Alma
Konular
14
Ne güzel konuşmuş görüntülü yapamasada sesini duyuruyor. Öyle güzel hayat görüşü var adam nasıl da duyarlı nasıl farkında

Mammedoffs

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Seymur
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
3
Poşeti parayla satacaklarına, geri iadesini parayla alsalar doğada poşet diye bişey kalmaz zaten.. Tabi eğer maksat sırf doğayı korumaksa...

iceworld

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ender
Cihazım
xiaomi mi 5
Konular
9
maksat dogayı korumak falan deyil, maksat mevletlümüze kaynak olsun.

Üst Alt