Soru R5P Batarya + Arka Kapak Değişimi

demantools

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samed
Cihazım
Redmi 5Plus
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Merhabalar, cihazımın bataryasında perforans düşüklükleri ve hızlı tükenme gibi sorunlar gözlemledim, yazılımsal olarak bir problem yok bu yüzden donanımsal olarak düşünüyorum sorunları, cihazımın bataryasını değiştireceğim bunun yanında arka kapağında düşürmeye bağlı hasarlar mevcut kasa kenarları falan ek olarak bir de arka kapağı değiştireceğim ürünler bunlar sizce uygun mu yoksa başka mı alsam;

bu arada evde kendim değiştireceğim, arka kapak zaten tırnaklı. Garantiyle uğraşmak falan istemiyorum sizce teknik sorunlar yaşar mıyım kendim?

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Eliniz yatkinsa değiştirebilirsiniz , cihaz açıldığı için Garanti dışı kalacaktır. İlerde fabrika çıkışlı donanımsal arıza yaşarsanız garantiden mahrum kalırsınız

Oyla:

eray0687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
REDMİ NOTE 3
Meslek
boş gezenin boş kalfası
Konular
21
Teknik anlamda sorunlar yaşanmaz ama kapağında arkasındaki parmak izi sensörünü sökerken ve takarken dikkat edersen sorun yaşamazsın.. ayrıca batarya yapışkanla yapışmış duurumdadır. sökerken dikkat etmen lazım.

Oyla:

demantools

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samed
Cihazım
Redmi 5Plus
Meslek
Öğrenci
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eliniz yatkinsa değiştirebilirsiniz , cihaz açıldığı için Garanti dışı kalacaktır. İlerde fabrika çıkışlı donanımsal arıza yaşarsanız garantiden mahrum kalırsınız
Garanti benden bu işlemler için ne kadar ücret talep eder acaba ortalama... ya bekleme süresi olmasa belki yatar aklıma ama işim gereği vs elim ayağım
Teknik anlamda sorunlar yaşanmaz ama kapağında arkasındaki parmak izi sensörünü sökerken ve takarken dikkat edersen sorun yaşamazsın.. ayrıca batarya yapışkanla yapışmış duurumdadır. sökerken dikkat etmen lazım.
Evet, birkaç kez telefon batarya değişimi, ekran değişimi, anakart değişimi yaptım ama xiaomi de ilk o yüzden biraz tedirginlik

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Batarya sökme işlemi diğer telefonlardaki gibi yapışkan bantı çok dik bir açı ile sökmeden daha yatay açı ile ve yavaşca sökün sorunsuz çıkacaktır diğer konu ise R5+'da parmak izi okuyucusu arka kapağa sabit değil anakart üzerinde sadece kapağı söküp yenisini takma işlemini yapacaksınız.

Oyla:

aknozsoy57

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Akın Özsoy
Cihazım
Note 10 Pro
Meslek
IT Dİzayn Etiket
Konular
15
Hocam facebook sayfalarında orjinal batarya satıyorlar acaba n11 satıcısı orjinal satıyor mu ?

Oyla:
Üst Alt