Soru Quick charge 3.0 ile sarj ?

melih.besir

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi 5+
Konular
1
iyi gunler cumleten cihaz quick sarj ozelligini destekliyor kutusundan 2amper 5v yani 10 watt adaptor cikiyor kablosundaki kayipla 1866 mah ile 2.5 saat gibi bir surede doluyor tamamen ancak elinde 18watt bir adaptor olupta bu ozelligi ile ne kadar surede doldugunu deneyen var mi? Tahmini degilde kullananlar tecrubelerini yazabilirse cok memnun olurum. Teorik olarak hesap yapinca cok fazla kisaliyor ancak cihazin max kabul degeri olabilir ondam soruyorum.

melih.besir

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi 5+
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • arkadaşlar kimsede hızlı şarj makinası yok mu kimse cihaziı hızlı şarj makinası ile şarj edip denemedi mi ? lütfen yardımcı olun hazır indirimde güzel bir ürün buldum eğer gerçekten etki ediyor ise almayı planlıyorum o ürünü.

Oyla:

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37
  • arkadaşlar kimsede hızlı şarj makinası yok mu kimse cihaziı hızlı şarj makinası ile şarj edip denemedi mi ? lütfen yardımcı olun hazır indirimde güzel bir ürün buldum eğer gerçekten etki ediyor ise almayı planlıyorum o ürünü.

Ben Ugreen Quick Charge 3.0 kullanıyorum USB 2 girişli bir tanesi Quick Charge 3.0 destekliyor diğeri 5V-2.5A veriyor.
Cihazınız kullanım olarak işlemcisi hızlı şarjı destekliyor.Kullanım açısından fark var ve şunu belirtmem gerekir ki cihaz üzerinde belli seviyede ısınma söz konusu.
Güvenilir kaliteli marka şarj cihazları almaya özen gösterin.

Oyla:

melih.besir

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi 5+
Konular
1
Ben Ugreen Quick Charge 3.0 kullanıyorum USB 2 girişli bir tanesi Quick Charge 3.0 destekliyor diğeri 5V-2.5A veriyor.
Cihazınız kullanım olarak işlemcisi hızlı şarjı destekliyor.Kullanım açısından fark var ve şunu belirtmem gerekir ki cihaz üzerinde belli seviyede ısınma söz konusu.
Güvenilir kaliteli marka şarj cihazları almaya özen gösterin.
peki hocam ne kadarlı bir şarj süresi etkisi oluyor tahmınen yeterı kadar verimli midir yani

almak istediğim üründe bu hocam baya olumlu yorum var ısınmadığını söylüyorlar. Ama benim aklımdaki acaba ne kadarlık bir etkisi olacak suan 2.5 saat gibi bir sürede kutu içerisindeki adaptör ile dolmakta. Acaba 1.5 saat kadar iyimser bir rakama inebilir mi

Oyla:

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37
peki hocam ne kadarlı bir şarj süresi etkisi oluyor tahmınen yeterı kadar verimli midir yani

2A çıkışlı bir şarj cihazı arasında fark var tabiki hızlılık anlamında.
Yani %25-30 değerlerinde fark var dolduruş sürelerinde hızlılık.
Quick charge 3.0 teknoloji ayrıca geniş aralıkta voltaj değerlerini desteklediği için verimi mümkün olduğunca dengede tutuyor.

Oyla:

melih.besir

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi 5+
Konular
1
anladığım kadarı ile hocam almadan test etmeden bunu anlamam pek mümkün değil. Umarım istediğim verimi alabilirim

Oyla:

melih.besir

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi 5+
Konular
1
Alacağınız ürünün markası nedir? Ve fiyat aralığınız nedir.

Ürün bu hocam 18watt başarılı bir ürüne benziyor yorumlarda kötüleyenler ya kablosal yada ürünleri desteklemedıgı ıcın sacma sapan seyler söylemiş ancak düzgün yorum yapanlar bilincli kullanıcılar ürünü begenmiş

Oyla:

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37

Ürün bu hocam 18watt başarılı bir ürüne benziyor yorumlarda kötüleyenler ya kablosal yada ürünleri desteklemedıgı ıcın sacma sapan seyler söylemiş ancak düzgün yorum yapanlar bilincli kullanıcılar ürünü begenmiş

Güzel ürün güzel günlerde kullanmanız dileğiyle diyelim.

Oyla:

melih.besir

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi 5+
Konular
1
teşşekür ederim hocam alıp test eder ürün hakkındaki yorumlarımı forumda paylaşırım başkalarınında işine yarar bişeyler çıkar hem

Oyla:
Üst Alt