Servis Hizmeti Qualcomm ve Hyperos Cihazlar için Server Kaydı Başladı...

firatkucukaltun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Clups
Cihazım
RedmiNote10 Pro
Konular
2
Merhabalar, Xiaomi Note 12 Pro+ 5G için server kayıt ücreti ne kadar bilgi verebilir misiniz? Teşekkürler.

apisabi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
0
Merhaba Xiaomi 15 12/512 almak istiyorum. Root istemiyorum, Boot Loader açmak istemiyorum, uygulamalarda sorun yaşamak ve istemiyorum. Bir kaç sorum olacak bilenler cevap verebilirse çok memnun olurum.

1- NFC ve sorunsuz bir şekilde E-Sim kullanmak için mutlaka Xiaomi 15 Global mi almalıyım. Global olmazsa e-sim çalışmaz mı? Alacağım telefonun global olduğundan emin olmak için arka kapakta CE işaretinden başka bir kontrol yolu var mıdır?
2- Telefonu aldıktan sonra ileride sıkıntı olmaması için imeileri adıma fatura edilmiş bir ucuz bir telefon alabileceğimi okumuştum bir yerde bunun bir maliyeti var tavsiye eder misiniz? Gereksiz midir ( Sıkıntı olursa yeniden server kaydı ile düzeltilebilirse baştan para vermeye gerek olmadığını düşünüyorum)
Alternatif olarak evde bir tane eski Nokia ve bir tane Samsung tuşlu telefon var bir tanesini şarj ettim arama yapıyor ötekinin pili şişmiş, çalışıp çalışmadığından emin değilim. Bunlar kayıt için kullanılsa olur mu?
3- Mi arama kullanmakiçin xiaomi.eu rom ya da Taiwan kullanmak istiyorum, BL açık olmadan olur mu? Kayıt sırasında taiwan ya da .eu rom bu şekilde yüklenebilir mi? Güncelleme alır mı?
4- Bir de fiyat bilgisi alabilir miyim

Biraz uzun oldu cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. İyi günler

Üst Alt