hocam söylediğinizi yaptım simdi de gizli aygıt olarak görüyor qfill bulamıyorHocam o nasil yapılıyor bilmiyorum yardımcı olur musunuz ?
o ne alaka hocam daha önce bir sürü cihaza imei attım ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorumHocam pc de sürücü imza doğrulanmasının kapanması lazım ama sizin yerinizde olsam İşinin ehli ne veririm Forum'da teknisyen rütbesine sahip arkadaşlarımız var bu işin uzmanlarıdır onlara yaptırın
Siz daha iyi bilirsiniz o zaman sorunun tam olarak neyden kaynaklandığını bilmediğim için size oluşabilecek herhangi bir probleminİin kendi bilgilerime de dayanarak bir çözüme ulaştırmasını hedefliyorum yapıp yapmaması size kalmışo ne alaka hocam daha önce bir sürü cihaza imei attım ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum
teşekkür ederim hocam yardımcı oldunuz halllettimSiz daha iyi bilirsiniz o zaman sorunun tam olarak neyden kaynaklandığını bilmediğim için size oluşabilecek herhangi bir probleminİin kendi bilgilerime de dayanarak bir çözüme ulaştırmasını hedefliyorum yapıp yapmaması size kalmış
Sürücü imza doğrulamasından mı kaynaklıydıteşekkür ederim hocam yardımcı oldunuz halllettim