- Adım
- Cenk
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 8
Söyledigim seyi eğer bootloader kilidi kapalıysa kesinlikle denemeyin. Eğer kodu denerseniz ve cihazınız patlarsa kesinilkle mesuliyet kabul etmem. Aşağıdaki kodu, boot kilidi kapalı ve root erisimi olmayan bir qualcomm xiaomi cihaza yazdığınızda, cihaz hicbir soru sormadan, derhal reboot ediyor ve ekrana MIUI logosu altından ilerleyen progress bar cıkıyor, telefon kendi kendine EFS partition'ı yok ediyor.. IMEI gitmis sekilde dımdızlak ortada kalıyorsunuz..
Kod risk içerdiği için kaldırıldı.
Bunu xiaomi qualcomm'da yani 9s bizzat denedim ama boot kilidim açıktı tekrar efs yi restore ettim.. Baska qualcomm cihazlarda calısır mı bilmiyorum.. Genel bilgi acısından paylasmak istedim gercekten cok tehlikeli ve bl kapalı telefonu yok edecek bir olay.. Bootloader kilitli değilse ve tekrar EFS restore edebilecek bilginiz mevcutsa deneyip görün derim
Kod risk içerdiği için kaldırıldı.
Bunu xiaomi qualcomm'da yani 9s bizzat denedim ama boot kilidim açıktı tekrar efs yi restore ettim.. Baska qualcomm cihazlarda calısır mı bilmiyorum.. Genel bilgi acısından paylasmak istedim gercekten cok tehlikeli ve bl kapalı telefonu yok edecek bir olay.. Bootloader kilitli değilse ve tekrar EFS restore edebilecek bilginiz mevcutsa deneyip görün derim
Moderatör tarafında düzenlendi: