qualcomm tek kodla imei ucuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Slayer4

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cenk
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
8
Söyledigim seyi eğer bootloader kilidi kapalıysa kesinlikle denemeyin. Eğer kodu denerseniz ve cihazınız patlarsa kesinilkle mesuliyet kabul etmem. Aşağıdaki kodu, boot kilidi kapalı ve root erisimi olmayan bir qualcomm xiaomi cihaza yazdığınızda, cihaz hicbir soru sormadan, derhal reboot ediyor ve ekrana MIUI logosu altından ilerleyen progress bar cıkıyor, telefon kendi kendine EFS partition'ı yok ediyor.. IMEI gitmis sekilde dımdızlak ortada kalıyorsunuz..

Kod risk içerdiği için kaldırıldı.

Bunu xiaomi qualcomm'da yani 9s bizzat denedim ama boot kilidim açıktı tekrar efs yi restore ettim.. Baska qualcomm cihazlarda calısır mı bilmiyorum.. Genel bilgi acısından paylasmak istedim gercekten cok tehlikeli ve bl kapalı telefonu yok edecek bir olay.. Bootloader kilitli değilse ve tekrar EFS restore edebilecek bilginiz mevcutsa deneyip görün derim

Moderatör tarafında düzenlendi:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Hem yararlı hem zararlı bir konu. Yanlış anlayıp denemek isteyenler olursa zarar görebilir..

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Biraz tehlikeli bir bilgi olmuş. Aman diyeyim ne yapcağınızı bilmeden, yedek almadan ve bootloader kapalı yapmayın.

Slayer4

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cenk
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hem yararlı hem zararlı bir konu. Yanlış anlayıp denemek isteyenler olursa zarar görebilir..

Uyarımı en basından yazdım. Bootloader kilidi kapalı ve EFS yedeği olmayan kesinlikle denemesin hicbir sorgu sual onay yok yazdığınız an IMEI gidiyor.. Kötü niyetli olanlar sağda solda paylaşmasın diye düşünerek yazdım birazda kodu herkes tanısın diye..

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Verilen bilgi hem tehlikeli hem de mesuliyet kabul edilmemiş. Bu konu yüzünden bir kullanıcımizin başına istemediği bir şey gelse ve tamir yapacak maddiyati / bilgisi olmasa bunun vebalini ödeyebilir misiniz?
Konu içeriğindeki kod kaldırılıp konu kapatıldı.
Biraz düşünceli olup faydası olacak konu açın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt