Soru QPst Hatasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

betgeezy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Mi 6 128/6GB
Konular
4
Arakdaslar QPST de telefona qcn dosyasini restore ile attim. Eslesmiyor falan dedi yine de devam dedim. Simdi Memory Restore Failed hatasi veriyor. DIAG mod acik portu aygit yoneticisinden goruyor ama QPST de telefon bagli degil diyiyor port ciksa bile. Bunun cozumu nedir

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Daha önce birden fazla defa IMEI tamirine ilişkin bilgi paylaşımının yasak olduğuna ve forumumuzda bu işleme ilişkin bilgi paylaşımının yapılamayacağına dair uyarılmıştınız ve konularınız kapatılmıştı. . Yaptığınız işlem ve istediğiniz bilgiler yasadışı. Yapıyor olmanız kanun önünde sizi bağlar ancak bilgi paylaşımının bu platformda yapılıyor olması bizleri de sorumluluk altına sokuyor ve kusura bakmayın fakat sizin bireysel sorununuz için yasadışı bir işleme ne kendim alet olurum ne de forumumuzun olmasına izin verebilirim. Ancak siz bu durumu anlamamak konusunda ısrarcısınız ve inatla yasadışı bu işleme dair paylaşım yapılmasını istiyorsunuz. Forum kurallarına aykırı davranışlarınız nedeniyle hesabınız süresiz olarak erişime kapatılmıştır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt