Çözüldü QNB NFC okumuyor

Murat_Kazanli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
Demir Çelik Kaynak
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
HyperOs 1.0.7.0ULFMIXM
Telefon Modeli
Mi 12t pro
Bootloader Kilidi
Açık
Selamun aleyküm. Mi 12t pro telefonum var. Ben önceden QNB Finansbank kredi kartı ile NFC ödemesi sorunsuz yapıyordum. Sonra garanti bankası bonus flaş ile telefonumda banka kartını NFC olarak tanıtıp kullanmaya başladım. Banka hesabımda yetersiz bakiye olduğu için servis sağlayıcı olarak tekrar QNB seçtim. Ama hiçbir şekilde NFC okumuyor. Bu NFC'nin sağ sol ön arka üst alt olayı var mı? Veya bunu düzeltmenin bir yolu var mı?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-12-30-08-36-44-887_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2024-12-30-08-36-44-887_com.android.settings.jpg
    310,1 KB · Görüntüleme: 8
  • Screenshot_2024-12-30-08-36-35-309_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2024-12-30-08-36-35-309_com.android.settings.jpg
    183,7 KB · Görüntüleme: 5
  • Screenshot_2024-12-30-08-36-30-650_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2024-12-30-08-36-30-650_com.android.settings.jpg
    123,8 KB · Görüntüleme: 5
Çözüm
QNB uygulamasından kart ayarlarına girip mobil temassız ödeme özelliğini açmanız lazım
Selamun aleyküm. Mi 12t pro telefonum var. Ben önceden QNB Finansbank kredi kartı ile NFC ödemesi sorunsuz yapıyordum. Sonra garanti bankası bonus flaş ile telefonumda banka kartını NFC olarak tanıtıp kullanmaya başladım. Banka hesabımda yetersiz bakiye olduğu için servis sağlayıcı olarak tekrar QNB seçtim. Ama hiçbir şekilde NFC okumuyor. Bu NFC'nin sağ sol ön arka üst alt olayı var mı? Veya bunu düzeltmenin bir yolu var mı?

pltmustafaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
redmi note 9
Konular
7
QNB uygulamasından kart ayarlarına girip mobil temassız ödeme özelliğini açmanız lazım

Oyla: Çözüm

Murat_Kazanli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
Demir Çelik Kaynak
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Helal güzel dedin he 😊 🤗. Gerçekten öyleymiş. Bende banka kendisi mi engel oluyor veya telefonun NFC özelliğinde mi sorun var diyerek kızıyordum. Gerçi Mobil temassız ödeme seçeneğini seçtikten sonra henüz NFC denemedim. Ama müsait olan en kısa sürede yapacağım

Oyla:
Üst Alt