Yardım Qjzmixm guncelleme gelmiyor

Elman123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tekneloji
Cihazım
Xiaomi
Konular
1
Note 9 pro qjzmixm miu12.0.3 ve guncelleme gelmiyor sorun nedendir bilen birisi varmi yarimci olursa tesekurler

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Note 9 pro qjzmixm miu12.0.3 ve guncelleme gelmiyor sorun nedendir bilen birisi varmi yarimci olursa tesekurler
Sebebini bilmiyorum ama başka varyant rom kurmayı deneyin hocam.
Cihaz garantili ise aşağıdaki videoyu sonuna kadar izleyin sonra çıkan güncellemelerde çalışmıyor ama sizden bayağı eski sürüm yüklü verdiğiniz bilgilere göre yüksek ihtimal sizde çalışır global veya Endonezya romunu tavsiye ederim (özellikle Endonezya)
İşlemlerde sorun çıkarsa videoda recovery moduna alıp format atmayı gösteriyor onu yapınca sorunsuz çalışır cihaz
Sorun dediğim bootlopta kalır ama format sonrası sorunsuz açılır videoda yöntem başka cihaz için verilmiş olsa bile 12.5.1 sürümüne kadar hemen hemen her modelde bu yöntem iş yapıyordu deneyin derim

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

kasimtmc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kasim
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Meslek
Öğretmen
Konular
25
Cihaz joyeuse ise ve bootloader açık, custom recovery (twrp, OF, PB vb...) yüklüyse;
Global için
Türkiye için
Rusya için
Endonezya için
indirip recovery içinden flashlayın.
Cihazınızda kurulu olan bölge romundan farklı bir bölgeye ait romu kurmak istiyorsanız sağlıklı çalışması için (çakışmaların, kasmaların önüne geçmek için ) data wipe atın.
Ki zaten platform yükseltmesi alacağınız için data wipe atmanız iyi olur.
İkinci olarak eğer cihazda bir custom recovery yüklü değilse indirdiğiniz zip dosyasını telefon hafızasına atın ve Ayarlar/MIUI sürümü (sol üst)/üç nokta (sağ üst)/güncelleme paketini seçin yolunu izleyin.
** Üç noktaya bastığınızda bu seçenek çıkmıyorsa MIUI sürüm simgesi üstüne peş peşe tıklayarak ek güncelleme özelliklerini açın.
Sonra hafızaya attığınız zip'i seçin ve yükleyin.
2. Metodda cihazda yüklü rom bölgesinden başka bir bölgeye ait rom yüklemeye çalışırsanız hata verecektir.
Bunu atlatmanın yolları bir çok yerde var.
Not: herhangi bir işlem yapmadan önce dosyalarınızın yedeğini almayı unutmayın.
Not2: cihazın bootloader kilidi açık, bir custom recovery yüklüyse ve cihaz herhangi bir yazılımsal işlem gördüyse önemli sistem bölümlerinin yedeğini bir hafıza kartına almayı ya da başka bir cihaza aktarmayı unutmayın.

Üst Alt