Yardım QCY T1c Şarj Olmuyor

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
HavocOS
Telefon Modeli
Grus
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar yazın kulaklığım teki makinede yıkanmış ve şarj filan almıyordu bende uğraşmayıp kenara atmıştım dün denk geldim deniyim dedim biraz zorladım bastırdım ve şarj aldı ardından nemli bezle temizleyip kurladım şarj soketini ve kulaklığın şarj alma altın kaplama olan yerlerini takıyorum şarj alıyor 2-3dk sonra ama beyaz ışık yanıyor ve bağlanmaya calısıyor kulaklığı denedim çalışıyor on numara hiç bir sıkıntı yom ama hep şarjı %20-30 oluyor 15 dk ya bitiyor fullenmiyor oksitlenmiş olabilir neyle temizleyebilirim?

serkan85

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
MI 10T 8/128
Meslek
Bilgisayar Donanım
Konular
5
Arkadaşlar yazın kulaklığım teki makinede yıkanmış ve şarj filan almıyordu bende uğraşmayıp kenara atmıştım dün denk geldim deniyim dedim biraz zorladım bastırdım ve şarj aldı ardından nemli bezle temizleyip kurladım şarj soketini ve kulaklığın şarj alma altın kaplama olan yerlerini takıyorum şarj alıyor 2-3dk sonra ama beyaz ışık yanıyor ve bağlanmaya calısıyor kulaklığı denedim çalışıyor on numara hiç bir sıkıntı yom ama hep şarjı %20-30 oluyor 15 dk ya bitiyor fullenmiyor oksitlenmiş olabilir neyle temizleyebilirim?
Kulaklığı açma şansın var ise tiner ile temizlenir. Oksit yüzünden şarj almıyor olabilir.

MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kulaklığı açma şansın var ise tiner ile temizlenir. Oksit yüzünden şarj almıyor olabilir.

MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Açma şansım yok hocam şarj alıyorda kesiliyor bir süre sonra kendi kendine açılıyor tak çıkar yapa yapa %50ye kadar doldurdum ama neden kesiliyor bir süre sonra bilmiyorum beyaz ışık yanıyor.

Oyla:
Üst Alt