Soru Qcy Ht05 Anc Kulaklık- Ses Kesilmesi

Agusta

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Agusta
Cihazım
Note 7
Konular
3
Merhaba.
Cihazda global 12.5.8 Rom yüklü. Başka marka ve model telefonlarda kulaklık sorunsuz çalışırken note 8 pro da bahsi geçen versiyonda çalışmıyor. Tek kulaklık bağlıyken sorunsuz. Her ikisi bağlanınca ses de kesilme-donma oluyor.12.0.5.0 versiyonda da denedim olmadı. Elimde bulunan Xiaomi earbuds kulaklık da böyle bir sorun yok. Sorunsuz çalışıyor.

Geliştirici seçeneklerinden 1.4 olan modu 1.6 ya çektim. Yüklü Bluetooth yazılımlarını sıfırladım. Wifi- Bluetooth sıfırlamasını yaptım. Kısacası akla gelen her şeyi denedim. Düzelmedi. Var mı böyle sorun yaşayıp çözüm bulan ?

deepblack

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HASAN
Cihazım
mi8 SE
Konular
25
Bende de aynı sorun var not 11 pro cihazım vardı qyc t13 kullandım 2 ay sorunsuz daha sonra eşime verdim cihazı ondaki note 8 pro cihazı kendime aldım ve kulaklık ile telefon arasındaki bağlantı sık sık kopmaya başladı bu sorun 11 pro da yoktu ama 8 pro da var kopma sorunu nasıl çözeriz acaba.

Denemelerim
Cihaza format : cozum yok
Hard reset : cozum yok
Mi flash tool ile sıfırdan yazılım yükleme : çözüm yok

Çözüm bulan olursa konuya yazarsa sevinirim.

yavuz-x

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Konular
2

mi flash ile bu yazılımı deneyin..büyük ihtimal düzelecektir..qcy t13 bluetooth 5.1 kullanıyor.. bluetooth 5.0-5.1-5.2 versiyonlarını adresini verdiğim yazılım destekliyor olmalı..ama herşeyden önce cihazınızın geliştirici seçenekleri menüsünden bluetooth ses kanal modu (stereo veya varsayılan) ve bluetooth ses kodlayıcısı (SBC veya AAC) bunları bi deneyin derim..

Üst Alt