Yardım Push Mesajları

fsh77

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ayhan
Cihazım
redmi note 2
Konular
21
Telefonu bir aydır kullanıyorum tek sıkıntım belli bir zaman sonra tele bildirimler gelmiyor bir çok yol denedim yabancı forumlardan fabrika reset,developer vb yok oolmuyor başta mesajlar geliyor 1-2 saat sonra mesajlar gelmiyor ama kilit ekranı açınca hepsi bir anda geliyor ne yapabilirim...
3/32 - R5+ - global sürüm 9.6.2 stabil yüklü, kilidi kapalı ve telde global (Meg olanlardan)

Biscuit

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
İç İletişim Uzmanı
Konular
14
hocam google play üzerinden notification fixer indirebilirsin. Anca sürekli pil tasarruf modunda mısın?

Oyla:

fsh77

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ayhan
Cihazım
redmi note 2
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam google play üzerinden notification fixer indirebilirsin. Anca sürekli pil tasarruf modunda mısın?

Sürekli tasarruf modunda değilim eski telim Redmi Note 2 ve onda hiç sorun olmadı ama bunu yaklaşık 1,5-2 saat kullanmayayım hemen hiç bir push mesaj gelmiyor yardımcı bir programda indirmedim, net üzerinde yabancı sitelerde söylenen her şeyi yaptım (factory reset ,developer mode vb)

Son düzenleme:
Oyla:

Biscuit

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
İç İletişim Uzmanı
Konular
14
Sürekli tasarruf modunda değilim eski telim Redmi Note 2 ve onda hiç sorun olmadı ama bunu yaklaşık 1,5-2 saat kullanmayayım hemen hiç bir push mesaj gelmiyor yardımcı bir programda indirmedim, net üzerinde yabancı sitelerde söylenen her şeyi yaptım (factory reset ,developer mode vb)
hocam google play store içinde push notification fixer var (no root) olanı. onu kurup bir dene istersen.

Oyla:

fsh77

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ayhan
Cihazım
redmi note 2
Konular
21