Soru Pubg Oynayanlar Sorum Var !!

tengrikutlubilge

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kağan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
9
Her gelen güncelleme ile daha da kötü ve oynanmaz bir hâl aldı , ben global rom dayım ve root lamayı düşünmüyorum , gfx tool gibi uygulamar denedim ama yine sağlıklı bir fps değeri alamadım (belki değerleri tam ayarlayamadım) , bu konuda pubg oynayan varsa siz ne yapıyorsunuz ? merak ediyorum bu sıkıntıyı sağlam bir active.sav ile aşan var mı ? ya da farklı bir uygulama kullanan ?? Ben bir çok yöntem denedim , bir de max 2 kullananlara sormak istedim açıkçası , bunu aşan var mı ? paylaşırsanız çok sevinirim.

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Konular
78
Zor hocam işlemci 625 şöyle bir durum var oyunu hangi ayarlarda oynuyorsunuz ? Eğer düşük ayarlar ise siz onu dengeli ve akıcı yapin yani telefonunuzun destekledigi en ust grafik ayarlarına getiriniz birde o şekilde deneyiniz :) zira yakın bir arkadaşının cihazda düşük bir model ancak grafikleri en düşüğe getirince donuyordu kasıyordu ama en üst seviyeye ( cihazdan cihaza değişir) getirince donmuyordu buda pubgnin saçma sapan grafik senkronizasyon sorunundan kaynaklanıyor

Oyla:

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Bende mi mix 2 akıcı ve yüksek ayarlarda oynuyorum kasma yapıyor ayarları en sona getiriyorum daha beter kasıyor böyle rezil bir oyun yok

Oyla:

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Konular
78
Bende mi mix 2 akıcı ve yüksek ayarlarda oynuyorum kasma yapıyor ayarları en sona getiriyorum daha beter kasıyor böyle rezil bir oyun yok

Hocam sizin cihazdan nasıl kasma yapıyor:) ama gerçi olur onun adı PUBG :)

Oyla:

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Hocam sizin cihazdan nasıl kasma yapıyor:) ama gerçi olur onun adı PUBG :)

Bunları Allah bildiği gibi yapsın en ufak kasma yoktu bundan 3-4 sürüm önce o sürümün üstüne 3-4 pubg güncellemesi geldi oyun kasmaya başladı akıcı ve yüksek ayarda kasma daha az hatta yok denecek kadar az oluyor

Oyla:

furkanbek868

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
redmi note 7
Meslek
öğrenci
Konular
19
Her gelen güncelleme ile daha da kötü ve oynanmaz bir hâl aldı , ben global rom dayım ve root lamayı düşünmüyorum , gfx tool gibi uygulamar denedim ama yine sağlıklı bir fps değeri alamadım (belki değerleri tam ayarlayamadım) , bu konuda pubg oynayan varsa siz ne yapıyorsunuz ? merak ediyorum bu sıkıntıyı sağlam bir active.sav ile aşan var mı ? ya da farklı bir uygulama kullanan ?? Ben bir çok yöntem denedim , bir de max 2 kullananlara sormak istedim açıkçası , bunu aşan var mı ? paylaşırsanız çok sevinirim.
hocam ben bunu kullanıyorum nasıl yapıldığını biliyorsunuz sanırım

Ekli dosyalar

• Active.sav.zip
    1,4 KB · Görüntüleme: 12
Oyla:

tengrikutlubilge

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kağan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam ben bunu kullanıyorum nasıl yapıldığını biliyorsunuz sanırım
Bunu denicem çok teşekkür ederim , bende bir kaç tane daha vardı sildim hepsini çok işime yaramadı , şimdi indiriyorum..

Oyla:
Üst Alt