Yardım Pubg mobile vb.

Mutluokutan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mutlu
Cihazım
Mi9T PRO
Konular
11
Selamlar. Ben pubg vb. oyunlar oynarken telefonun bildirim çubuğu açılıyor. Çok rahatsız edici. Telefonun kendi oyun hızlandırma uygulamasından kapatıyorum ancak yine de tam olarak kapanmıyor. X marka telefonlarda Denetimli Erişim yapılarak kapatılabiliyor bildirim çubuğu tamamıyla. Acaba Xiaomi marka cihazlarda da bununla ilgili bir çözüm var mı? Ayrıca telefonun yüksek kısmı ekran olduğu için de istemsizce köşelere dokunuyorum tutarken. Bu da oyunu oynanmaz hâle getiriyor. Bu konuların çözümü hakkında bilgisi olan var mı?

savioranqel68

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugurcan
Cihazım
Mi 9T PRO
Meslek
Sağlık Teknikeri
Konular
42
Game Turbo ayarlarından tüm bu bahsettiklerinize çözüm bulabilirsiniz.

Ayarlar-Ayricalikli özellikler- Game Turbo- Gelişmiş Deneyim- Bildirim Panelini açma

Bu yolu kullanarak dokunmatik istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.

Ayarlar-Ayricalikli özellikler- Game Turbo- Ek Ayarlar- pubg

Oyla:

Mutluokutan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mutlu
Cihazım
Mi9T PRO
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Game Turbo ayarlarından tüm bu bahsettiklerinize çözüm bulabilirsiniz.

Ayarlar-Ayricalikli özellikler- Game Turbo- Gelişmiş Deneyim- Bildirim Panelini açma

Bu yolu kullanarak dokunmatik istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.

Ayarlar-Ayricalikli özellikler- Game Turbo- Ek Ayarlar- pubg
Teşekkür ederim cevabınız için ancak anlatmak istediğim bu değildi. Pubg'den örnek verecek olursam ben 4 parmak ile oyun oynuyorum. Dolayısıyla parmaklarımın 2 tanesi üst kısımda yer alıyor. Üst kısımdaki tuşlara basmaya çalışırken de istem dışı olarak yukarıdaki gibi bildirim çubuğu görünüyor. Evet, tam olarak açılmasa da bu şekilde olması oyun zevkimi ve kalitesini düşürüyor. Böyle olduğu zaman maalesef ki tuş okumuyor ve tekrar basmam gerekiyor. Ben sizden bildirim çubuğunu kitlemeyi değil oyun sırasında kapatma yolunu istedim. Yani oyun sırasında istediğim kadar yukarı kaydırsam da yukarıdaki gibi bildirim çubuğunun görünmemesi gerekiyor. Cevabınız için tekrardan teşekkür ederim bu arada. :)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

protecknick9

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
protecknick9
Cihazım
Xiaomi
Konular
26
Teşekkür ederim cevabınız için ancak anlatmak istediğim bu değildi. Pubg'den örnek verecek olursam ben 4 parmak ile oyun oynuyorum. Dolayısıyla parmaklarımın 2 tanesi üst kısımda yer alıyor. Üst kısımdaki tuşlara basmaya çalışırken de istem dışı olarak yukarıdaki gibi bildirim çubuğu görünüyor. Evet, tam olarak açılmasa da bu şekilde olması oyun zevkimi ve kalitesini düşürüyor. Böyle olduğu zaman maalesef ki tuş okumuyor ve tekrar basmam gerekiyor. Ben sizden bildirim çubuğunu kitlemeyi değil oyun sırasında kapatma yolunu istedim. Yani oyun sırasında istediğim kadar yukarı kaydırsam da yukarıdaki gibi bildirim çubuğunun görünmemesi gerekiyor. Cevabınız için tekrardan teşekkür ederim bu arada. :)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
savioranqel68 Hocamin anlattiklarini uygularsaniz sorun çozulur bildirim paneli tek harakette degil 2 kez asagi cekerseniz geleceği icin sorun kalmaz

Oyla:

Horhoris

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Htc m8
Konular
2
telefonum xaomı mi9t ve efsane pubg oyun oynuyorum. aldım ve arkadaşlarla efsane oyunlar oynuyoruz.
Bide kasılarak anlatıyor. Hile ile oynuyormuş vıdı vıdı.

Oyla:

Asiloglu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
SAMET
Cihazım
Mi9T
Konular
0
Aynı sorun bendede var ve çözemiyorum sorunumuz bildirim paneli değil onu kapatmak basit bizim istediğimiz durum çubuğunu kapatabilmek o ince çizgi çıktığı anda oyunda yaşaman mucize

Oyla:

muratince

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat ince
Cihazım
poco x3 pro
Konular
0
Bu sorunun çözümünu bulan oldu mu bende aynı sorun ile arayış içerisindeyim. Çözen olduysa bana da yardım edebilir mi?

Oyla:

Blody422

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil ibrahi
Cihazım
Mi 9
Konular
39
Arkadaşlar bu yüzden vallaha oyundan doğdum ya tam adamlarla savaşiyorum bildirim cubu iniveriyor oluyorum ya

Oyla:
Üst Alt