Soru Pubg mobile sabit 60 FPS alamıyorum.

TedashX

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet ali
Cihazım
Poco x3 nfc tr
Konular
3
Merhabalar. Note 13 pro 4g Türkiye cihazım var. Cihaz 45 FPS destekliyor. Ben bu cihaza 120 FPS config atarak oynuyorum ancak sabit bir FPS değeri alamadım. Hidden settingsten telefonu performans moduna vs aldım ancak düzelmedi. Ne yapılabilir

VHOLDY

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Xiaomi
Konular
33
Merhabalar. Note 13 pro 4g Türkiye cihazım var. Cihaz 45 FPS destekliyor. Ben bu cihaza 120 FPS config atarak oynuyorum ancak sabit bir FPS değeri alamadım. Hidden settingsten telefonu performans moduna vs aldım ancak düzelmedi. Ne yapılabilir
120FPS Yapsan dahil o cihaz seni 45 olarak oynatmaya devam edicek çünkü aynı modulu bende kullanıyorum bunun tek çözümü yeni telefona geçmek.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
O cihazda akıcı bir oyun asla mümkün değil ne yaparsanız yapın droplar düşüşler olacaktır. Eğer PUBG sizin için önemliyse elimizdekini satıp YD Poco X6 Pro veya YD Poco X7 Pro alın. En düşük maliyetle sorunsuz oyun keyfi sağlar bu cihazlar.

ruzqar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rüzgar
Cihazım
Redmi K60
Konular
0
40 fps de olsa işlemcinin kaldırabileceği max bi güç var, genelde snapdragon cihazlarda custom aosp rom ve model yükseltici modüllerle 60 hatta 90a çıkardığım oluyor ama sizin durum hem ban riski oluşturur hem de sabit fps alamazsınız. Fps drop ve ısınma sorunlarını da beraberinde getirir, PUBG oynayacaksanız çok yanlış cihaz seçimi olmuş.

TedashX

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet ali
Cihazım
Poco x3 nfc tr
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herkese teşekkür ederim. Birkaç ayar ile bir tık daha stabil oldu ancak müthiş akıcı değil benim için yeterli. Aynı sorunu yaşayanlar için yaptığım bir ayar var. Play storeden hidden setting indirdim. Oradaki performans ayarını dengeliden performansa çektim. Game turbo ile oyun içindeki ayarları performas yaptım bir tık daha iyi oldu. Mesaj yazan herkese teşekkürler iyi forumlar.

VHOLDY

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Xiaomi
Konular
33
Herkese teşekkür ederim. Birkaç ayar ile bir tık daha stabil oldu ancak müthiş akıcı değil benim için yeterli. Aynı sorunu yaşayanlar için yaptığım bir ayar var. Play storeden hidden setting indirdim. Oradaki performans ayarını dengeliden performansa çektim. Game turbo ile oyun içindeki ayarları performas yaptım bir tık daha iyi oldu. Mesaj yazan herkese teşekkürler iyi forumlar.
Biz teşekkür ederiz. 😀

Üst Alt