Yardım Pubg Mobile inmiyor

Yusuftok516

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
S23, Mi 9 SE
Konular
40
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.0.1
Telefon Modeli
Mi 9 se
Bootloader Kilidi
Açık
Biraz garip gelebilir ama pubg mobile telefonuma inmiyor. Bundan uzun zaman önce oyundayken wi-fi mobil veri arasında geçiş yaptığım için 10 dakikalık ban yemiştim ve bunun üzerine hemen oyunla birlikte tüm dosyaları silip 2. Alana kurmuştum oyunu. Ama 2. Alan kullanışsız ve 1. Alan ile alakasız olduğu için tekrar normale dönmek istedim ve oyunu indiremedim. Google playden indire tıkladığım anda uygulama simgesi telefonuma geliyor ama tencent ekranında kalıyor. Bu durumu nasıl çözebilirim ?

Sad Alien

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murad
Cihazım
redmi note 7
Meslek
öğrenci
Konular
3
Biraz garip gelebilir ama pubg mobile telefonuma inmiyor. Bundan uzun zaman önce oyundayken wi-fi mobil veri arasında geçiş yaptığım için 10 dakikalık ban yemiştim ve bunun üzerine hemen oyunla birlikte tüm dosyaları silip 2. Alana kurmuştum oyunu. Ama 2. Alan kullanışsız ve 1. Alan ile alakasız olduğu için tekrar normale dönmek istedim ve oyunu indiremedim. Google playden indire tıkladığım anda uygulama simgesi telefonuma geliyor ama tencent ekranında kalıyor. Bu durumu nasıl çözebilirim ?
Uygulamaya depolama izni verib tekrar deneyin ve eğer yine tekrarlanırsa apkpure,softonic'den sd data indirip kendiniz android/obb klasörüne taşıyınız

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Oyla:

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
56
verileyi ve güncellemeleri temizeleyip deneyiniz ve 2.alan açık ise kapatıp öyle deneyiniz

Oyla:

Yusuftok516

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
S23, Mi 9 SE
Konular
40
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygulamaya depolama izni verib tekrar deneyin ve eğer yine tekrarlanırsa apkpure,softonic'den sd data indirip kendiniz android/obb klasörüne taşıyınız

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Dediğinizi daha önceden denemiştim ama maalesef yine aynı ilginiz için teşekkürler.

Oyla:
Üst Alt