Yardım Pubg mobile için corvus mu evo x mi?

Yanarsın57

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi9 E. Edition
Konular
22
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu Stabil 12.0.6 - miui12
Telefon Modeli
Mİ9 explorer edition (8gb ram, snp855 işlemci)
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar merhaba,
mi9 explorer edition cihazım var, şuan miui12 eu stabil room yüklü oyun (pubg mobile) için başlıktaki hangisi en iyi performansı veriyor deneyimleyen var mı? Önceden miroom yüklüydü eu stabile göre miroom pbug mobile da daha akıcı gibime geldi, eu roomda telefonum iyi olmasına rağmen takılmalar vs oluyor çözemedim, birde corvus için youtube de 68-70 fps yapma gördüm ve magisk ile modül yüklüyordu ve çok güzel akıcı bir görüntüsü vardı hoşuma gitti merak ediyorum bu konuda deneyimi, tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Arkadaşlar merhaba,
mi9 explorer edition cihazım var, şuan miui12 eu stabil room yüklü oyun (pubg mobile) için başlıktaki hangisi en iyi performansı veriyor deneyimleyen var mı? Önceden miroom yüklüydü eu stabile göre miroom pbug mobile da daha akıcı gibime geldi, eu roomda telefonum iyi olmasına rağmen takılmalar vs oluyor çözemedim, birde corvus için youtube de 68-70 fps yapma gördüm ve magisk ile modül yüklüyordu ve çok güzel akıcı bir görüntüsü vardı hoşuma gitti merak ediyorum bu konuda deneyimi, tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
Corvus oyun için yapılmış romdur. Performansı hat safhada kullanır eğer romda bir sıkıntı yoksa

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Yokmuş hocam baktım mi9 için bulamadım, evo x hakkında bilginiz var mı peki? Oda oyun odaklı bir roommuş?
Aosplar oyun konusunda üzmez sizi. Eğer yine memnun olmazsanız kernel yüklersiniz

Oyla:
Üst Alt