Pubg mobile hilesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RedmiBerkay

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
12
Arkadaşlar telefonda pubg mobile hilesi yapabilen varsa yardımcı olabilirmi bir türlü yapamadım

RedmiBerkay

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Arkadaşım, hile yapınca ne elde edeceksin. Bu bir oyun zevk için oynanır, hileyle ne zevk alacaksın. Oyun oyun!

Beceremiyorsan beceremiyorsundur, ego tatmin etmek için sahtekarlık yapıp haysiyetinden olmaya değer mi?

Bu gün oyun da bunu yapan yarın hayatında da yapar, üç kağıtçı düzen bazın teki olur. Çevresindekilere zarar verir.

RedmiBerkay

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşım, hile yapınca ne elde edeceksin. Bu bir oyun zevk için oynanır, hileyle ne zevk alacaksın. Oyun oyun!

Beceremiyorsan beceremiyorsundur, ego tatmin etmek için sahtekarlık yapıp haysiyetinden olmaya değer mi?

Bu gün oyun da bunu yapan yarın hayatında da yapar, üç kağıtçı düzen bazın teki olur. Çevresindekilere zarar verir.
Hocam hileler yüzünden hilesiz oynayınca da zevk alamıyorum zaten amacım hileyle oynayanları rahatça öldürebilmek ben de sabrettim 6 ay boyunca hilesiz oynadım ama artık oynanmıyor iyice çoğaldılar.

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Hocam hileler yüzünden hilesiz oynayınca da zevk alamıyorum zaten amacım hileyle oynayanları rahatça öldürebilmek ben de sabrettim 6 ay boyunca hilesiz oynadım ama artık oynanmıyor iyice çoğaldılar.

Oyun karşınıza hileli oyuncuları denk getirse istediğiniz kadar kullanın iyide olur bende kullanmış olurum hatta ama durum öyle değil maalesef gerçekten bileğiyle oynayan oyuncularıda oyundan uzaklaştırmış oluyorsunuz. Oyunlarda hile bitmez aksine artmaya devam eder önlemde alınamaz anca public hileler değil private hileler türer.

RedmiBerkay

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
12
Valla bi' kral atabilirse şu arapları öldürüp içimdeki siniri atıcam sonra kullanmam zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt