Pubg Mobile en yüksek grafik ayarlarını acmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bazzrulz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mahir
Cihazım
xiaomi mi 9 se
Meslek
Broker/Owner
Konular
30
Size çok basit bir şekilde anlatmaya çalışacağım ben tamamen tesaduf eseri yaptim şuan hiçbir uygulama kullanmadan poco X3 model telefonumda sabit 60 FPS oynayabiliyorum. Ve 90 FPS haricinde bütün grafik ayarlarını kullanabiliyorum.

Bunu nasıl yaptığıma gelince;
Gfx tool programını yükledim (Google play de en güncel olanı) ardından programı açıp sadece 1.2 global yazan yere sonrada grafikleri 60 FPS seçip oyuna giriş yaptim (başka hiçbir ayar yapmadım)
Oyun açıldıktan sonra ayarlardan grafiklere girip ultra HD yazan yerdeki indir butonuna tıklayıp ultra HD grafik dosyalarını ve ultra HD ses dosyalarını indirdim. Sonra oyunu kapatıp Gfx tool programını telefonumdan sildim. Tekrardan oyunu normal şekilde açtığımda grafik ayarlarında hdr, ultra HD gibi 90 FPS den hariç bütün ayarların açık olduğunu farkettim.
Normalde poco X3 te grafiklerde sadece HD açıliyordu kullananlar bilir. Bende şuan 90 FPS haricinde hepsi açıldı.

Buradaki püf nokta gfx tool' la oyunu açtiktan sonra grafiklerdeki ultra HD dosyalarini indirmek sonrasında Gfx tool' u silebilirsiniz.
Benim telefonumda ayarlar tamamen anlattığım şekilde acildi sizde anlattığım şekilde deneyebilirsiniz umarım işinize yarar

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Tek konudan devam edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt