Yardım Pubg Mobile Ekran Süresi̇

Ahmet.Ozkra

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
1
Merhaba. 1 yıllık mi 9t pro telefonumda pubg mobile oynuyorum (akıcı-aşırı ayarda). Toplam 2 saat 45 dakikada pil %100 den %20 ye düşüyor. Birçok rom denedim durum aynı. Pubg oynayan ve kıyas yapabilecek olan var mı acaba bataryam ömrünü tamamlıyor mu ?

Kubilay837

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kubilay
Cihazım
Xiaomi mi 9t pr
Konular
0
Merhaba. 1 yıllık mi 9t pro telefonumda pubg mobile oynuyorum (akıcı-aşırı ayarda). Toplam 2 saat 45 dakikada pil %100 den %20 ye düşüyor. Birçok rom denedim durum aynı. Pubg oynayan ve kıyas yapabilecek olan var mı acaba bataryam ömrünü tamamlıyor mu ?
Seninki bir tık kotuymus benim de 1 saatte 20 25 filan harcıyo yaklaşık 3 bucuk saatte 25 şarj kaliyo ama 25 den sonra da 1 saatte bitiyo ortalama 4 saat üstü oynatır yani

Ahmet.Ozkra

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Seninki bir tık kotuymus benim de 1 saatte 20 25 filan harcıyo yaklaşık 3 bucuk saatte 25 şarj kaliyo ama 25 den sonra da 1 saatte bitiyo ortalama 4 saat üstü oynatır yani
Aynı ayarlarda mı oynuyorsunuz bir de Ses en üst düzeyde mi oluyor oyun esnasında

Kubilay837

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kubilay
Cihazım
Xiaomi mi 9t pr
Konular
0
Aynı ayarlarda mı oynuyorsunuz bir de Ses en üst düzeyde mi oluyor oyun esnasında
Kulaklık takılı en ust ses seviyesinde grafikler de akıcı aşırı ayarlarda gölgeler kapali telefon parlakligi yuzde 50 civari

yagamisan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yagami
Cihazım
Redmi k60
Meslek
Gizli Youtuber
Konular
3
Benim denediğim romlar arasında en iyi pil ömrü arrow ve blisste. Bu ikiliden birini deneyebilirsin.

Accubattery indirip bir kaç kez tam şarj yaparsan batarya ömrün hakkında fikir sahibi olabilirsin.

wdtkrt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Vedat
Cihazım
Mi 9t
Konular
7
bende de durum aynı ve ayrıca cok ısınıyor

savioranqel68

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugurcan
Cihazım
Mi 9T PRO
Meslek
Sağlık Teknikeri
Konular
42
sd 720-730-845 kullandım . hiç biri bu kadar ısınmadı..
Üstad katılıyorum benimde öyle ısınıyor. Galiba işlemci ve soğutucu arasındaki termal macun işlevini yitirmiş olduğunu düşünüyorum

Üst Alt