Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba 1,5 yila yakin redmi 5 plus kullanicisiyim ilk aldigimdan 1 yil gecene kadarki zamanda oyun gayet akici oynaniyordu sonra donma ve kasma sorunlari basladi. Sonra cogu oyuncunun kullandigi gfx tool uygulamasina gectim 1 ay idare etti ama artik ordan girdigimde de kasma ve donma sorunlari basladi, onerebileceginiz seyler var mi lutfen yardim edin.
QuickShortcutMaker adlı uygulamada ayarlar menüsünü açıp, ayarlar alt başlıklı
com.android.settings/
com.android.settings.fuelgauge.PowerModeSettings kısmına dokunun. Bulmak için ayarlar kısmının en aşağısından başlamak daha kolay ulaşmanızı sağlayacaktır (yıldız tuşundan favorilere eklerseniz kolay bulursunuz) sonra try tuşuna basınca karşına 2 seçenek gelecek, dengeli ve performans. Sende dengeli olacaktır performans seçin ve create deyin. Bu özelliğe normalde ayarlardan ulaşamazsın. Sonucumuzu bizimle paylaşmayı unutmayın.
Dostlar merhaba, her yerde arayıp da sonunda bulduğum pubg mobile sabit 60 fps alma taktiğini sizinle paylaşmak istedim çünkü kendim de ararken zor buldum yardımcı olabileceğini düşünüyorum. Öncelikle Google Play Store'dan HEX Editor adlı uygulamayı indiriyoruz. Daha sonra uygulamayı açıp open...
com.android.settings/
com.android.settings.fuelgauge.PowerModeSettings kısmına dokunun. Bulmak için ayarlar kısmının en aşağısından başlamak daha kolay ulaşmanızı sağlayacaktır (yıldız tuşundan favorilere eklerseniz kolay bulursunuz) sonra try tuşuna basınca karşına 2 seçenek gelecek, dengeli ve performans. Sende dengeli olacaktır performans seçin ve create deyin. Bu özelliğe normalde ayarlardan ulaşamazsın. Sonucumuzu bizimle paylaşmayı unutmayın.
Dostlar merhaba, her yerde arayıp da sonunda bulduğum pubg mobile sabit 60 fps alma taktiğini sizinle paylaşmak istedim çünkü kendim de ararken zor buldum yardımcı olabileceğini düşünüyorum. Öncelikle Google Play Store'dan HEX Editor adlı uygulamayı indiriyoruz. Daha sonra uygulamayı açıp open...
com.android.settings/
Bunu oyununu oynadıktan sonra kapatabilirsin. Aynı zamanda sıcaklık değerlerini antutu ile anlık görebilirsin bildirim çubuğunda. Tabi daha fazla performans daha fazla pil kullanımı demek.