Yardım Pubg kare hızı sorunu

MimosaPudica

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Mi 8
Konular
4
Benim bildiğim olamaz hocam cihazların rom farkından olabilir en fazla.

tengrikutlubilge

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kağan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
9
Kernel sürümünü değiştirerek grafik ayarlarını yükseltiyorlar bununla ilgili bir video atıp soru sormuştum yapan var mı diye ama forum dan cevap gelmedi !? Bende cesaret edemedim facepalm~~

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Kernel sürümünü değiştirerek grafik ayarlarını yükseltiyorlar bununla ilgili bir video atıp soru sormuştum yapan var mı diye ama forum dan cevap gelmedi !? Bende cesaret edemedim facepalm~~
Ne gereği var ki... Mi 8 lite 6/128 modelimde yüksek ayarı açıktı.30-35 FPS veriyordu oyun kendisi.Gfx tool yükleyince 58-60 FPS alıyorum.

RedmiBerkay

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
12
İLK BEŞTA GFX TOOLA ÇOQ ÖNYARKILI YAGLAŞTIM FAQAD İNDİRDİQTEN SONRA ZÎKE MİN TER BÛ XWEDE PİROZ BE
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İLK BEŞTA GFX TOOLA ÇOQ ÖNYARKILI YAGLAŞTIM FAQAD İNDİRDİQTEN SONRA ZÎKE MİN TER BÛ XWEDE PİROZ BE
:D Şaka bir yana gfx tool ciddi manada işime yaradı herkese teşekkürler

Ugurmiraç21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugur
Cihazım
Mi 9se
Konular
35
Yanliz gfx tool ile yuksek fps lerde tlfnunuz cok cabuk isinir ve zamanla zarar gorur...

tengrikutlubilge

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kağan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
9
Ne gereği var ki... Mi 8 lite 6/128 modelimde yüksek ayarı açıktı.30-35 FPS veriyordu oyun kendisi.Gfx tool yükleyince 58-60 FPS alıyorum.
Gfx gibi programların ben çöp olduğuna inanıyorum zaten , hex editor ile active.sav düzenlemesi yeterli bence ama çekirdek sürümünü yükseltme olayını denemedim en etkilisi bu bence , cihazın kendi yeterliliği olabilcek en iyisi bunu ek yazılımlarla ya da config lerle daha kötü yapıyor bence de

RedmiBerkay

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
12
Az önce gfx tool ile oynadım ve oyun aşırı akıcı sadece şarj biraz hızlı gidiyor. 1.5-2 saat oynadım. 38 dereceye kadar çıkıyor en fazla. 2 saatte ℅40 şarj yedi 4000mAh bataryada. Kullanacaklar bunları göz önünde bulundursun.

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Gfx gibi programların ben çöp olduğuna inanıyorum zaten , hex editor ile active.sav düzenlemesi yeterli bence ama çekirdek sürümünü yükseltme olayını denemedim en etkilisi bu bence , cihazın kendi yeterliliği olabilcek en iyisi bunu ek yazılımlarla ya da config lerle daha kötü yapıyor bence de
Hocam zaten active save dosyası bulabilsek biz de gfx kullanmayız.Telefonu gördüğü doğrudur ama napalım.30 fps de zevk vermiyor malesef.

Üst Alt