- Adım
- Tarık
- Cihazım
- Mi 8
- Konular
- 4
Benim bildiğim olamaz hocam cihazların rom farkından olabilir en fazla.
Ne gereği var ki... Mi 8 lite 6/128 modelimde yüksek ayarı açıktı.30-35 FPS veriyordu oyun kendisi.Gfx tool yükleyince 58-60 FPS alıyorum.Kernel sürümünü değiştirerek grafik ayarlarını yükseltiyorlar bununla ilgili bir video atıp soru sormuştum yapan var mı diye ama forum dan cevap gelmedi !? Bende cesaret edemedim![]()
İLK BEŞTA GFX TOOLA ÇOQ ÖNYARKILI YAGLAŞTIM FAQAD İNDİRDİQTEN SONRA ZÎKE MİN TER BÛ XWEDE PİROZ BE
Gfx gibi programların ben çöp olduğuna inanıyorum zaten , hex editor ile active.sav düzenlemesi yeterli bence ama çekirdek sürümünü yükseltme olayını denemedim en etkilisi bu bence , cihazın kendi yeterliliği olabilcek en iyisi bunu ek yazılımlarla ya da config lerle daha kötü yapıyor bence deNe gereği var ki... Mi 8 lite 6/128 modelimde yüksek ayarı açıktı.30-35 FPS veriyordu oyun kendisi.Gfx tool yükleyince 58-60 FPS alıyorum.
İsinmadan dolayi ekraninizda hayalet ekran sorunuyla karsilasirsiniz mesela..Neden zarar görür hocam
Hocam zaten active save dosyası bulabilsek biz de gfx kullanmayız.Telefonu gördüğü doğrudur ama napalım.30 fps de zevk vermiyor malesef.Gfx gibi programların ben çöp olduğuna inanıyorum zaten , hex editor ile active.sav düzenlemesi yeterli bence ama çekirdek sürümünü yükseltme olayını denemedim en etkilisi bu bence , cihazın kendi yeterliliği olabilcek en iyisi bunu ek yazılımlarla ya da config lerle daha kötü yapıyor bence de