Yardım Pubg jiroskop ters oldu

mir

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
mi mix 2
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.3
Telefon Modeli
Mi mix 2
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar arkadaşlar bugün gelen 0.18 pubg mobile güncellemesinden sonra oyunda jiroskop ayarları ters oldu (yukarı bakınca aşağı, aşağı bakınca yukarı oldu. Sağ ve solda aynı şekilde) bunu nasıl düzeltebilirim.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Merhabalar arkadaşlar bugün gelen 0.18 pubg mobile güncellemesinden sonra oyunda jiroskop ayarları ters oldu (yukarı bakınca aşağı, aşağı bakınca yukarı oldu. Sağ ve solda aynı şekilde) bunu nasıl düzeltebilirim.
Hocam oyun güncellemesinden oldu ise oyun ayarlarını iyice kurcalayin. İlla bir ayarı vardır

Oyla:

AntiPesimist

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9
Konular
7
mi 9 kullaniyorum arada bendede oluyor çözumu cok basit telefonu 2 elle yatay tutuyorsunuz ya ust tarafini asaği indirmek o zaman jiroskop eski haline geliyor

Oyla:

Gülnihal

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gülnihal
Cihazım
Xiaomi Mi 9 t
Konular
0
mi 9 kullaniyorum arada bendede oluyor çözumu cok basit telefonu 2 elle yatay tutuyorsunuz ya ust tarafini asaği indirmek o zaman jiroskop eski haline geliyor
Aynı sorun şu anda bende var ama nasıl düzeltmem gerektiğini anlamadım :( mi 9 t kullanıyorum

Oyla:

BugategAyas

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makale Yazarı
Konular
67
Redmi Note 9S'de şu an için yok. Bilgisini verelim!

Oyla:

Espirik54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gokhan
Cihazım
Redmi note 7
Konular
2
Aynı sorun şu anda bende var ama nasıl düzeltmem gerektiğini anlamadım :( mi 9 t kullanıyorum
Aynısı bende de oldu herhangi bir maça girdikten sonra maçtayken cihazı direk kapatıp açıyorum düzeliyor..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynısı bende de oldu herhangi bir maça girdikten sonra maçtayken cihazı direk kapatıp açıyorum düzeliyor..

Oyla:
Üst Alt