Yardım Pubg gecikme ve başka sorunlar

• Konbuyu başlatan ss77
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 5
  • Görüntüleme 453

ss77

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Poco f5
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Son güncel
Telefon Modeli
Poco f5
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba iphone 11 den pocoya geçtim f5 kullanıyorum Pubg indirdim ve kulaklığımdan ne yaptıysam ses az ve gecikmeli geliyor+tüm oyun içi indirmeleri yapmama rağmen bazı kıyafet silah görselleri gözükmüyor kendi envanterine girdiğinde ise indirilme görseli çıkıyor sonra gözüküyor ama battle da karşı oyuncuların çoğu kıyafetsiz oyunu 2-3 defa silip yükledim kulaklığıma gelecek olursak 11 de gecikme ve az ses gelme olayı yoktu

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Mutlak sesi devre dışı bırakmak biraz fayda sağlayabilir ancak hiçbir şekilde Android ürünler kablosuz kulaklıklarda İOS kadar yüksek ses vermez.

Edifier X3S gibi oyun modu içeren kulaklıklar tercih edilirse gecikme sorunu ortadan kalkar.

Oyla:

ss77

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Poco f5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mutlak sesi devre dışı bırakmak biraz fayda sağlayabilir ancak hiçbir şekilde Android ürünler kablosuz kulaklıklarda İOS kadar yüksek ses vermez.

Edifier X3S gibi oyun modu içeren kulaklıklar tercih edilirse gecikme sorunu ortadan kalkar.
Normal müzik YouTube da ses gayet yüksek ve kaliteli sadece oyun içinde mi vermiyor?

Oyla:

birGaripYolcu

Düşündüğün gibi yaşarsın.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20
Keşke iphone 11 den 12ye 13e geçil yapsaydın.
İphone dan androide geçiş yapmak demek fps kaybına oyunda kasmaya ısınmaya sebep olur.
Genel olarak kulakiçi kulaklıklarda gecikme olur. Kafa kulaklığı kullanmanı öneririm.
Oyun içinde indirmene rağmen envaterinde kıyafetler görünüyor ama maçlarda karekterler çıplak görünüyorsa bu telefonla alakalı olamaz. Ayarlardan çıkış yapıp Tamir et yada Onar yazması lazım. Tüm oyun içi veriler silinip tekrar yüklensin.

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Keşke iphone 11 den 12ye 13e geçil yapsaydın.
İphone dan androide geçiş yapmak demek fps kaybına oyunda kasmaya ısınmaya sebep olur.
Genel olarak kulakiçi kulaklıklarda gecikme olur. Kafa kulaklığı kullanmanı öneririm.
Oyun içinde indirmene rağmen envaterinde kıyafetler görünüyor ama maçlarda karekterler çıplak görünüyorsa bu telefonla alakalı olamaz. Ayarlardan çıkış yapıp Tamir et yada Onar yazması lazım. Tüm oyun içi veriler silinip tekrar yüklensin.
Aslında bu biraz da İOS kullanıcılarının Android'e geçişte pinti davranmasından kaynaklı. Amiral gemisi Apple ürününden orta segment cihaza geçiliyor. Bu da biraz yoruyor.

İPhone 12 fiyatına 8 Gen 2 işlemcili şahane bir yurtdışı cihaz alınabilirdi mesela.

Normal müzik YouTube da ses gayet yüksek ve kaliteli sadece oyun içinde mi vermiyor?
Normal kullanımda iyiyse oyundan kaynaklı bir sorun da olabilir HD ses dosyasını bir kontrol edin gerekirse kaldırmayı veya yeniden kurmayı deneyin.

Oyla:

ss77

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Poco f5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bunu nereden devre dışı bırakıyoruz

Oyla:
Üst Alt