Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Video içerisinde 60 fpsi geçmiyor. Bence bu cihaz için 90 fpse gerek yok. Gfx tooldan 60 fpse ayarlarsanız aynı şey olacaktır. Boşa kernel ve modüllü rom yüklemiş olacağınızı düşünüyorum hocam.
Genel kanının aksine, cihazın ekranı kaç hz olursa olsun fps arttıkça akıcılık da artar. Tabi bir yere kadar hissedersiniz bunu, daha çok artarsa bir yerden sonra farkı anlamazsınız ama telefonlar için bu performans değerleri henüz mümkün değil zaten.
Romda, 90 fps açma özelliği yer alsa bile Note 8 90 fps oynatacak bir cihaz değil. En düşük ayarda bile olacağını düşünmüyorum. Zira gerek de yok. 60 fps kararlı şekilde çalıştırsa iş görür. Yüksek ihtimalle 90 fps ayarı çalışmıyordur da.
Note 6 pro için agni kernel vardı kurarken pubg veya cod için özel ayarlar yapıyordu pubg için olanını seçtim. Açtığımda akıcıda 90fps seçeneği vardı. Denedim ama 60fps gösteriyordu videodaki gibi. Ekranı oc yapsak 70 80hz görsek işe yarayabilir. Ama telefonun mezarını kazmis oluruz